Olešná přestřílela Kolešovice, zářil Radek Polášek


Branky


3. R. Polášek , 62. R. Polášek (p.) , 81. R. Polášek (p.) - 16. A. Jelen , 77. J. Daniš
1

Olešná - Domácí Olešná dlouho bojovala také o titul Okresního přeborníka. Nakonec z něj vypadla a zřejmě obsadí čtvrtou příčku, což je ale oproti minulým sezonám pro svěřence Miloslava Doležala velký posun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Radka Poláška rozhodl zápas

Mnoho diváků nebylo ještě na svých místech, když se poprvé v utkání prosadili domácí. Radek Polášek rozvlnil síť po trestném kopu - 1:0. Hosté se k první šanci dostali až v 16', ale hned z toho byla branka zásluhou Jelena - 1:1. Jinak toho první poločas příliš nenabídl.

 

Druhý poločas se také nehrál nijak záživný fotbal. V 62' poslal domácí do vedení Radek Polášek z penalty - 2:1. Hostům se ale znovu podařilo vyrovnat zhruba patnáct minut před koncem, kdy se individuálně prosadil Daniš - 2:2. Domácí ale měli ve svých řadách Radka Poláška, který z další penalty rozhodl o výhře domácího týmu - 3:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal: "Dneska nelze hráčům nic jiného než poděkovat za odbojované utkání.Při tolika (ne)omluvenkách jsem měl dokonce připravené kopačky (smích). Ze zbytku týmu,který zápas dohrál,minimálně 4 hráči končili s velikým sebezapřením.Proto je pro nás dnešní výhra velmi cenná."




Sestavy


FC Olešná
T. Pavlíček [-] - J. Jirásek [-] , M. Sládek [-] (78. Z. Kandler [-] ) , J. Procházka [-] , A. Hlavsa [-] , M. Polášek [-] , L. Majba [-] , L. Helebrant [-] , R. Polášek [-] , D. Kříž [-] , M. Pakši [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - A. Jelen [-] (46. J. Kovář [-] ) , M. Houška [-] , T. Luksch [-] , J. Holeček [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , P. Němec [-] , J. Daniš [-] , M. Holeček [-]

ŽK: 65. M. Polášek - 25. T. Luksch , 65. J. Daniš , 71. J. Herink .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - VALDHANS Ladislav (N), VĚTROVEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 6. 2017 12:07
Chtěl bych upozornit na chybu ke které došlo již v zápise o utkání. Autor tří branek jsem nebyl já, ale můj bratr Radek, který byl mužem zápasu a stále i přes svůj věk potvrzuje roli kanonýra.