Olympie zničila Zavidov, naděje na obhajobu žije


Branky


0

Rakovník - Po výhře nad vedoucí Kněževsí čekal na rakovnické veterány z Olympie papírově lehčí soupeř. Ovšem nevyzpytatelný soupeř, který mohl své řady posílit z A-mužstva, což se také stalo, ale na hře to nebylo absolutně znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl nástup do utkání

Olympie do utkání vlétla s chutí, zatímco hosté bojovali sami se sebou a také s vysokou teplotou. Do střelecké listiny se jako první zapsal Zdeněk Šipmr v 6' - 1:0. Netrvalo to dlouho a hosté prohrávali o dvě branky. V 11' se prosadil střelec par excellence Jakub Čihař - 2:0. Velmi dobrý nástup do utkání korunoval v 18' Stanislav Rous, který se konečně prosadil - 3:0.

 

Po osmnácti minutách bylo de facto rozhodnuto. V zavidovské sestavě přítomnost Žďánského a Knora z A-mužstva nehrála vůbec žádnou roli. Domácí Olympie si zbytek poločasu pohlídala a zaslouženě vedla 3:0.

Zavidov si odvezl "kanára"

Druhá půle byla dlouho vyrovnána. Ale domácí Petr Šíma a hostující Martin Štiller dokázali neinkasovat. Na branku se v druhém poločase čekalo dlouho. Štillera ve druhé "otevřel" až v 70' výborně hrající Dan Asník - 4:0. Poslední desetiminutovka ukázala, že Olympie si klidně v klidu může dotančit až pro titul a obhajobu v Okresním přeboru.

 

Zavidovské mládí nejprve pátou brankou utlumil Radim Topinka - 5:0, aby šestou brankou pět minut před koncem výsledkové skóre uzavřel Martin Němec - 6:0. Olympie ztrácí na vedoucí dvojici bod, která ale hraje poslední kolo spolu. Dopadne-li zápas Lužná - Kněževes remízou a Olympie zvítězí, tak titul Okresního přeboru získá parta ze Zátiší.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel: ,,Do zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát, abychom byli furt ve hře o titul.To se povedlo. Už dlouho nebylo takové drama v okresu, kdo to vyhraje. Rozhodne poslední kolo. Já můžu říci, že musíme být spokojeni, i když to třeba nedopadne naším vítězstvím v okrese. Furt je to super k našemu věkovému průměru v mančaftu, že se nacházíme na nejvyšších příčkách."




Počet diváků: 60. Rozhodčí: TITLBACH Marek - TREŠL Miroslav, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.