D. Devera 4. (vl.)
J. Urban 21.
2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohnivci opět nevyhráli! Po penaltovém rozstřelu berou jen bod


Branky


4. D. Devera (vl.) , 21. J. Urban - 13. P. Faigl , 77. D. Devera
0

Městečko - Druhý zápas po sobě odehráli Ohnivci na domácí půdě. Minulé kolo prohráli s Olešnou a chtěli jistě odčinit svůj neúspěch. Rezerva Zavidova chtěla soupeře potrápit a pokud možno bodovat, což se také povedlo! Zápas skončil nerozhodně a štěstí při pokutových kopech se usmálo právě na Zavidov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohnivci šli za vítězstvím

Rezerva neměla na hřišti Městečka co ztratit, a tak mohla hrát uvolněně, což se ale nestalo. Navíc do utkání nebyl k dispozici Čech ml., Skoupý a Pešek kvůli zranění. Úvod utkání přinesl větší chuť do hry domácího týmu.

 

Velký tlak vyústil již ve 4', když střela jednoho z hráčů Městečka trefila Deveru, od kterého se míč nešťastně odrazil za záda bezmocného A. Krause - 1:0. Domácí tlak pokračoval, ale byli to hosté, kteří zásluhou Faigla ve 13' vyrovnali - 1:1.

 

S Ohnivci tento gól nic neudělal a dále se tlačili na polovinu Zavidova. Ve 21' tlak korunoval brankou Urbana - 2:1. Domácí nadále dobývali zavidovskou defenzivu, ale ta hlavně díky A. Krausovi odolávala a udržela do druhého poločasu šanci na zisk bodů.

Rezerva se vzpamatovala

Z kabiny vyběhl úplně jiný Zavidov, než který byl k vidění v první půli. Hráči začli bojovat, dali do utkání všechno a přidali i fotbalovost. Domácí to zaskočilo a veškerou aktivitu přebrali hosté.

 

Tlak rezervy přinesl vyrovnávací branku až v 77' po centru, který uklidila legenda zavidovského fotbalu Devera hlavou za záda Ráce - 2:2. Především díky bojovnosti dostali hráči Zavidova zápas až do penaltového rozstřelu.

Kraus vychytal Zavidovu dva body

Hrdinou penaltového rozstřelu byl A. Kraus, který zneškodnil dvě penalty a zajistil tak svému týmu 2 body. Městečko bere pouze jeden bod.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Martin Štiller: ,,První půle byla jasně v režii domácích. My jsme vypadali, jak kdybychom byli na hřišti poprvé. Jen díky Alešovi v bráně byl výsledek o poločas jen 2:1. O přestávku si vzal slovo v kabině Dan Devera a všem dal jasně najevo, jak by se mělo v druhé půli zabojovat. Jeho slova pomohla, protože z kabin vyšlo úplně jiné mužstvo. Nechyběla bojovnost ani fotbalovost. Městečko jsme k ničemu "skoro" nepustili. Škoda jen, že jsme dokázali jen vyrovnat. Při penaltách se předvedl Aleš, který zneškodnil dvě penalty a měl velkou zásluhu, že jsme si odvezli z Městečka zlaté dva body."



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Rác [-] - O. Kučera [-] , J. Loder [-] , J. Chládek [-] , T. Heger [-] - J. Hadrava [-] , P. Baba-Musah [-] , J. Šnídl [-] , J. Urban [-] - Z. Fratina [-] , M. Hajný [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - M. Zuda [-] , M. Vrubel [-] , P. Čech st. [-] , P. Vitner [-] , J. Kraus [-] , D. Žďánský [-] , V. Ryšlavý [-] , V. Geier [-] , D. Devera [-] , P. Faigl [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - GEBHART Aleš (N), KLICH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.