1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kolešovicích rozhodovaly penalty


Branky


0

Kolešovice - Nejvíce inkasující celek soutěže se představil na půdě Kolešovic. Hosté chtěli z utkání vytěžit maximum a pokusit se bodovat. Po bezbrankové remíze se jím to částečně podařilo, i když na pokutové kopy byli úspěšnějsí domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ve znamení defenzivy

Od úvodního hvizdu sudího Svobody bylo utkání vyrovnané, ale o něco více ze hry měli hosté. Žádná přehlídka velkých šancí se ovšem nekonala. Většina hry se odehrávala na polovině domácích, ovšem bez výsledného efektu. Oba celky se prezentovaly propracovanou defenzivní hrou.

 

Největší šanci prvé půle měl hostující Štědronský, který se blýskl individuální akcí, kterou se dostal až do vápna, ale v dobré pozici přestřelil. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Neproměněná penalta

Úvod druhého dějství nabídl pokutový kop na straně domácích, který ovšem Kučaba zlikvidoval a udržel tak naděje svého týmu na bodový zisk. Obraz hry byl podobný první půli. Senomaty byly aktivnější, hrálo se nadále na půli Kolešovic.

 

Další šanci si vytvořil Vávra, ale přízemní centr nedokázal usměrnit za záda A. Herinka. V závěru zápasu Berani stupňovali svůj tlak a do šance se dostal po centru Vávry střídající Polcar, ale ve skluzu s bránícím hráčem poslal míč těsně mimo. O vítězi tak musely rozhodovat pokutové kopy.

Berani nedali dvě úvodní penalty, čehož domácí využili a zvítězili

Úvodní penaltu neproměnil Mácha, který přestřelil. Druhý penaltový pokus nevyužil Vávra, kterého A. Herink vychytal. Domácí všechny penalty proměnili a mohli se tak radovat ze zisku dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Antonín Polcar: ,,Hru jsme hodně zlepšili, poměrně dobře se nám dařila kombinace, na které jsme pracovali na tréninku, ačkoliv to pořád není bez chyb. Celkově si myslím, že jsme tahali za silnější konec provazu, ale zápas byl hodně vyrovnaný. Neproměnili jsme pár dobrých šancí, na druhé straně nás podržel gólman Kučaba, když chytil penaltu. 0:0 asi nejvíce odpovídá průběhu, penalty jsou loterie a bohužel byly Kolešovice tím šťastnějším týmem."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Holeček [-] , O. Ridzoň [-] (46. J. Kovář [-] ) , M. Štícha [-] (46. T. Prais [-] ) , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , P. Matějovský [-] , P. Jankura [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , R. Hůla [-] , J. Vávra [-] , M. Palkoska [-] , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] , Z. Eichler [-] (57. A. Polcar [-] ) , O. Havel [-] , F. Štědronský [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 70. M. Holeček , 71. J. Herink - 42. V. Kukla , 50. F. Štědronský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA David - TITLBACH Marek, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.