J. Jelínek 77. (p.)
J. Jelínek 80.
2:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krize Lišan pokračuje, doma nestačily na zachraňující se Lány


Branky


77. J. Jelínek (p.) , 80. J. Jelínek - 25. M. Reichl , 53. L. Švolba (p.) , 60. J. Matějka , 61. O. Vejrážka , 88. O. Humr
0

Lišany - Domácí tým není v herní pohodě a hostům by se hodil každý bod. Lišany měly ideálního soupeře na zlepšení herního projevu a na bodový zisk. Opak byl ale pravdou! Lány zanechaly výborný výkon a zaslouženě odvezly 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý průběh

Od úvodních minut se konal překvapivý scénář hry. Domácímu celku se nedařilo, u většiny balónů byli hráči Lišan druzí a nic kloudného nevymysleli. Naopak soupeř překvapil aktivním pojetím hry a dobrými kombinacemi.

 

Velkou příležitostí byla střela Reichla z třeceti metrů, která skončila jen na tyči. Úvodní a také jediná branka první půle přišla ve 25' zásluhou aktivně hrajícího Reichla, který tak korunoval snažení svého celku - 0:1. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin. Hráči Lišan si jistě měli co říct.

Gólové hody

Začátek druhé půle byl ve znamení rychlého nástupu Lán. První branka druhého poločasu padla v 53' po faulu na Humra, kterému předcházelo jeho povedené sólo, které zastavila domácí obrana až faulem v šestnáctce. Pokutového kopu se úspěšně ujal Švolba - 0:2.

 

V 60' zvýšil vedení svého celku Matějka po centru Humra a o minutu později se Lány opět radovaly! Po rozehrávce následoval protiútok, na jehož konci byl Vejrážka, který si pohrál na vápně s míčem a nekompromisně zakončil - 0:4. Tyto tři rychlé branky byly pro domácí Lišany téměř smrtelné.

 

Lišany to ale nezabalily a v poslední dvacetiminutovce začly hrát lepší fotbal. Příchodem střídajícího Chládka se hra zvedla a přinesla i změnu skóre. V 77' měli domácí příležitost pokutového kopu, kterého se ujal kanonýr Jelínek a nemýlil se - 1:4. Tři minuty poté to byl opět Jelínek, který se uvolnil a obstřelením Nováka vykřesal svému týmu malou naději - 2:4.

 

Naděje se ale nekonala, Lišany si žádnou větší příležitost nevytvořily a naopak v 88' inkasovali, když se závěrečným gólem prezentoval Humr - 2:5.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch: ,,Lány nás překvapily aktivitou, pohybem a dobrou kombinační hrou. Byly lepším mužstvem a po zásluze vyhrály. O výsledku definitivně rozhodly třemi slepenými góly mezi 53. a 61. minutou. Naše mužstvo jako by usnulo na vavřínech po překvapivě úspěšném podzimu a nyní prožíváme herní krizi. Vyjma posledních cca dvaceti minut, kdy se hlavně příchodem M. Chládka podařilo naši hru rozhýbat a snížit na rozdíl dvou gólů, jsme byli u všeho druzí, často nesmyslně nakopávali míče a nebyli schopni si pořádně přihrát. Obrat by se však již rovnal zázraku, naopak jsme ještě jednou do otevřené obrany inkasovali."




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - V. Hamouz [-] , J. Hamouz [-] , L. Krůta [-] (68. M. Chládek [-] ) , L. Řepka [-] - M. Medřický [-] , R. Žalud [-] , J. Paseka [-] (68. M. Hájek [-] ) , H. Minařík [-] - P. Ledvinka [-] (46. M. Šutera [-] ) , J. Jelínek [-]

SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] (46. I. Rybář [-] ) , D. Dudášik [-] , J. Loskot [-] - J. Matějka [-] , M. Reichl [-] , D. Jirava [-] (46. O. Vejrážka [-] ) , Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] - O. Humr [-] - J. Krátký [-]

ŽK: 62. J. Jelínek , 82. V. Hamouz - 76. J. Matějka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TITLBACH Marek - VODRÁŽKA Tomáš, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.