Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svádov zlepšil nasazení a porazil Rovné


Branky


4

Zlepšení defenzivní činnosti vyneslo nováčkovi první tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubrava se musel červenat

Fotbalisté Svádova se poprvé představili po postupu z okresního přeboru před vlastním publikem. Na hřiště, které je v blízkosti Labe, dorazilo Rovné, které v prvním zápase deklasovalo Soběchleby.

 

Domácí do utkání vstoupili daleko aktivněji a po půl hodině hry vedli 2:0. Oba góly padly po pěkných akcích Svádova, ovšem u obou neměl brankář Miloslav Doubrava čisté svědomí. V 9. minutě se trefil Havel, ve 28. pak využil chybujícího brankáře Janouš. Hosty tyto dvě situace rozhodily a do konce poločasu se do vyložené šance prakticky nedostali.

Rovné začalo tlačit poměrně pozdě

Ve druhém poločase se hra docela vyrovnala. Svádov se více soustředil na defenzivu, Rovné se srovnalu a vytvářelo si územní převahu. Veškerou snahu utla 74. minuta. Po chybě hostující obrany propadl míč k Pittnerovi a domácí vedli 3:0.

 

Osm minut před koncem pokazil Pasekovi čisté konto Štěpán Kotrba (v zápisu byl jako střelec chybně uveden Matěj Hrdlička). První tři body v nastaveném čase Svádovu pojistil Rudolf Vošahlík, který upravil skóre na konečných 4:1.

 

Ve třetím kole jede Svádov na půdu trápících se Soběchleb. Rovné pak doma hostí Lukavec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 

Autor: Jaroslav Zeman



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "Zlepšilo se nasazení a také přístup k defenzivní činnosti. Ve dvou gólech měl prsty domácí brankář. Ke konci Rovné mělo územní převahu, ale vyložené šance tam nebyly. Vyhráli jsme zaslouženě."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Na začátku na nás Svádov vletěl, první poločas se nepovedl našemu brankáři. Po změně stran se hra vyrovnala, ale další chyba nás defenitivně položila. Domácí byli hladovější a zaslouženě zvítězili."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - P. Kraus [-] , J. Havel [-] (71. P. Málek [-] ) , P. Polák [-] , V. Vodehnal [-] , P. Janouš [-] (78. A. Hovhannisjan [-] ) , R. Vošahlík [-] , M. Novák [-] , P. Blaško [-] (75. V. Jackel [-] ) , J. Zoubele [-] , L. Pittner [-]

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , R. Mejzr [-] (75. V. Migra [-] ) , T. Boura [-] (55. ) , J. Kratochvíl [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , L. Ullman [-] (30. ) , L. Slavík [-] , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 86. M. Novák .
Hráči zápasu: M. Novák , P. Janouš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VACEK Jan - HOLLY Martin, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 9. 2016 12:22
Si piste , červenám se jeste ted
4. 9. 2016 10:14
Jan Laluch
Miloslave, děkujeme za upozornění. Bohužel je v oficiálním zápise uveden jako hostující střelec M. Hrdlička, proto ho máme jako střelce i zde my, chceme, aby statistiky seděly s FAČRem.

Uvedli jsme ho tedy alespoň dodatečně v reportu! :)
3. 9. 2016 19:56
Za Rovne skoroval Kotrba
29. 8. 2016 22:08
2 pevne věřím ze navazeme na super vykon z prvniho kola a i kdyby tesnym vítězstvím připíšeme další 3body