První výhra a první body pro Kšice, Trpísty nečekaně zaváhaly


Branky


1

Kšice už začal pomalu každý odepisovat tím spíše, když se na jejich půdu chystal jasný favorit z Trpíst. Tentokrát se ale Kšice na souepře dokázaly připravit daleko lépe a od začtku bylo jasné, že dnes se o body budou chtít stoprocentně porvat. Trpísty to neměly vůbec snadné. V utkání sice třikrát vedly, ale ani jednou nedokázali své vedení podpořit odskočením a Kčicím se vždy podařilo vyrovnat. Nakonec z toho byla remíza 3:3, který zajišťovala Kšicím prvn bod v sezóně. Kšice ale nakonec uspěly také v napínavé penaltové přetahované a nakoenc zvítězily. První dva body jsou doma, přesto patří Sokolu stále poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty strhly vedení na svou stranu

Trpísty měly podle očekávání v první půli mírně navrch a dirigovaly tempo zápasu. Avšak žádné velké šance si vytvářet nedokázaly, a když ano, byly v koncovce nepřesní. Od první minuty bylo ale jsané, že to nebudou mít v Kšicích lehké. Vše vždy stěžuje Kšické hřiště, které namá mnoho soupeřů v lásce už tak, a nyní navíc domácí dokázali hrát velmi dobrý fotbal a Trpístským hru výrazně stěžovat. Trpísty ale i přes to po první půli vedli, zásluhou zásahu Martina Šustra z dvaadvacáté minuty. Podle očekávání měly navrch, a tak se zdálo, že se zápas začíná ubírat očekávaým směrem.

Vyrovnání číslo jedna, dva i tři

Ve druhé půli se ale Kšickým podařil začátek. Hosté v jedné situaci zaspali, špatně ji celou vyhodnotili a bez větších potíží mohl zakončovat Kamil Dýdek. Netrvalo ale dlouho a hosté si své vedení vzali zpět, opět díky přesné trefě Martina Šustra. Trpísty se sice snažily se vší vervou, ale podpořit své vedení důležitým zvýšením oěpt neodkázaly, a tak asi o osm minut déle domácí opět vyrovnali po přesné trefě Pavla Kaprhála. Vyrovnaný stav ale vydržel zhruba jen pouhých deset minut. Pak rozvlnil síť Václav Roučka a Trpísty si kráčely za dalšími body. Jenomže ani tentokrát si vedení neudržely. V poslední desetiminutovce utkání se podařil potřetí vyrovnat Pavlu Kaprhálovi a vše se opět podobalo více remíze. A když už se v posledních minutách nikdo trefit nedokázal, neměl zápas jiné východisko, než penaltový rozstřel. Fantastická přetahovaná skončila dělbou bodů.

Rozhodla osmá série

To ještě ale nebyl konec této přestřelky, ve které se nikdo nechtěl vzdát. I penalty byly parádně napínavé. Oba celky totiž proměňovaly jednu penaltu za druhou, až došel zápas k osmé sérii rozstřelu. V té už se ale nakoenc definitivně rozhodovalo. Zde se Trpístský hráč zmýlil a postaral se tak nechtíc o první letošní výhru Sokolu Kšice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: V utkání bylo na obou stranách hodně šancí. Byla to pořádná přestřelka, která skončila, podle mě, zaslouženou remízou. Hosté měli možná větší šance, ale my jsme jich zase měli v počtu více. Jak říkám, asi zasloužená dělba.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Pro nás je to vždy takové místní derby, takže jsme očekával, že to bude těžší, i když je soupeř poslední. Je pravda, že jsem byli trochu lepší, měli jsme od začátku více ze hry a šancí jsme měli také více. Bohužel se nám už na začátku zranil Kuba Wintrle, takže jsme museli vystřídat, po chvíli se udělalo zle také našemu obráni a sestava se trochu musela měnit. Je škoda, že jsme soupeři nedokázali nikdy odskočit, měli jsme na to a stálo nás to cenné body.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - MILOTA Radek (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2016 18:20
V zápase jsme byli podle mě lepším týmem.Měli jsme dost šanci dát více gólů a rozhodnout.Bohužel nedas dostaneš.Domácí se strhli a uvalcili remízu.Bohužel škoda třech bodů.Ale první bod z venku a první body pro Kšice.V zápase padl krásný gól a autorem byl náš snajpr Václav Roucka