1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 10:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes potvrdila roli favorita a nedělní vítězství jí vrátilo na druhé místo v tabulce


Branky


0

Nedělní zápasy 10. kola vrátily čelo tabulky do starých kolejí. Olympie se na druhém místě ohřála pouhý den a své místo musela přepustit Kněževsi, která uspěla v Zavidově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas tohoto utkání byl vyrovnaný. Zatímco domácí vládli na hřišti prvních dvacet minut, kde si vytvořili i několik slibných šancí, včetně neuznaného gólu kvůli ofsajdu, hostům z Kněževse patřil zbytek první půle. Ve 26. minutě dokázal Hanych vstřelit gól a poslal svůj tým do vedení 0:1.

 

Ve druhém poločase se domácí hnali více do útoku, avšak moc šancí si nevytvořili. Naopak v jejich obraně vznikala okénka, která dokázali hosté třikrát využít. Ve 49. minutě navýšil skóre Holeček a 11 minut po něm Krejčí, 0:3. V 79. minutě patřil čtvrtý gól Knězevse opět Hanychovi. Rezignovaní Zavidovští se na konci utkání vzmohli na lehkou úpravu skóre a to gólem na 1:4, který vstřelil P. Šíma.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - L. Šíma [-] , V. Beneš [-] , D. Štiller [-] , Z. Šmíd [-] , A. Špička [-] , P. Čech ml. [-] , J. Klouček [-] , A. Kraus [-] , P. Šíma [-] , M. Zuda [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Šefara [-] (46. M. Miksa [-] ) , P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] (82. M. Vršecký [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 38. V. Beneš , 45. Z. Šmíd - 54. J. Hanych .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TITLBACH Marek - KUČERA Jiří, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.