Do posledních minut nebylo nic jisté


0

Utkání na hřišti v Senomatech, kam přijeli hosté ze Zavidova, bylo napínavé do posledních chvil. Dvě minuty před koncem ještě stihl rozhodčí rozdat dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě dostal pas do vápna Čech ml. a přesnou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci, 0:1. Ale jako kdyby hosty branka uspala, protože Senomaty hned minutu poté dokázaly vyrovnat. Nákopem za obranu hostů se dostal k míči domácí Mácha a střelou přes brankáře srovnal skóre na 1:1. Od té doby se přelévala hra od vápna k vápnu bez gólových šancí. Až ve 43. minutě zahrávali Zavidovští rohový kop, domácí míč odvrátili a rychlým brejkem a přesným zakončením z velkého vápna zvýšil Štědronský na 2:1.

 

Ve druhém části utkání se ze začátku hrál fotbal s vyčkáváním a kontrolou na domácích kopačkách. Postupem času ale přebírali hru hostující hráči, kteří si vytvářeli šance. Petr Čech ml. měl tři tutovky a jeho táta - P.Čech st. měl také jednu velkou šanci, další přidal Štiller. Všechny ale končily buď na domácím brankáři, nebo vedle brány.  

 

Vyrovnání přišlo v 80. minutě, kdy po pravé straně utekl Štiller a dal přesnou přihrávku před branku na P. Čecha ml., který uklidil míč za záda brankáře, 2:2. Od té chvíle někteří domácí hráči neunášeli tíhu zápasu a nesportovním chováním napadali hostující hráče. Vše vygradovalo v 84. minutě, kdy si Čech ml. naskočil na míč a hlavou poslal hosty do vedení 2:3. Při posledním rohu proti domácí bráně došlo k potyčce a vyloučení na každé straně po jednom hráči.

 

 

Výsledek se do konce utkání již nezměnil, a tak se třemi body odjeli veseleji hosté ze Zavidova.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Petr Čech: "K zápasu jsme přijeli zase v kombinované sestavě s cílem, uhrát dobrý výsledek a odčinit domácí prohru z minulého kola. Začátek byl skvělý, rychlý gól, bohužel pak zase přišel útlum a domácí do poločasu obrátili výsledek. V druhém poločase jsme domácím nedali žádný prostor, a kdybychom proměnili všechny šance, mohl být výsledek výrazně odlišný. Jedinou negativou na tomto zápase bylo chování některých domácích hráčů k soupeři."



Počet diváků: 66. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KRÁTKÝ Stanislav (N), VODRÁŽKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.