SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 20.08.2022

0

Nová sezóna je tu a my opět přinášíme top jedenáctku hráčů, kteří se za uplynulé kolo předvedli v tom nejlepším světle. Výběr nebyl vůbec jednoduchý, ale věříme, že v sestavě kola najdete svého favorita a podpoříte ho v tradičním diváckém hlasování.

V brance si o své místo řekl výborným výkonem jesenický Petr Flajšingr. Zneškodnil několik janovských nájezdů a nebýt velmi dobře zahraného přímého kopu, mohl se těšit i z čistého konta. Ukázal, že si v této sezóně se o něj tým může opřít. Uvidíme, zda forma jesenickému gólmanovi vydrží. Lídr obrany a kapitán v jedné osobě, který dokáže tvořit hru a nebo dávat důležité góly. To vše si přenesl Jan Elsnic do vyšší soutěže kde hned v prvním zápase ukázal, že je pro Mšecké Žehrovice nepostradatelným hráčem.

 

Nová tvář v luženském dresu předvedla na postu stopera výborný a bezchybný výkon. Řeč je o Antonínu Chrástkovi, který se podepsal pod vítězství nad Pustověty velmi jistým projevem. Na kraji obrany se dařilo Luboši Helebrantovi. Jeho centry měly přesnost, škoda jen, že se Olešná prosadila jen jednou. Na hřiště se vrátil Jiří Urban a hned to bylo znát. Jeho fyzická přítomnost pomohla Městečku k vítězství. Byl u důležitých momentů, sám jeden gól dal a když byla potřeba, tak se vrátil a zaskočil za obránce. Hráč, kterého by chtěl každý trenér ve své sestavě mít, je zpátky v plné síle.

 

Nebýt nastřeleného břevna, tak se může František Kalaš radovat nejen z výhry, ale i z hattricku. Takhle mu budou muset stačit "jen" dva góly do sítě Olešné. Ve středu hřiště dominoval a Pavlíkovu pomohl k premiérovému vítězství výborným výkonem. Václav Mutinský byl v dresu Lišan pro soupeře velmi nepříjemným hráčem. Na hřišti nechal všechno, bojoval, připravoval šance, ale ani jeho výborný výkon na body nakonec nestačil. Dva slepené góly z kopačky Ondry Neveďala byly pro Mšecké Žehrovice noční můrou. Velmi nebezpečný hráč ale musel kvůli zranění ze hry a možná právě proto zavidovská rezerva brala pouze bod.

 

Robert Hůla nazul střelecké kopačky z minulé sezóny a pokračuje v gólové hitparádě. Hattrickem se blýskl proti Čisté, byl i u dalších nebezpečných šancí a branek svého týmu. Jesenická stálice na hrotu si připsala jednu, ale o to důležitější branku. David Jeníček dělal soupeři problémy a Janov si s ním místy nevěděl rady. I on má na vítězství Jesenice velkou zásluhu. Čtyři góly Josefa Vejvody nemohou zůstat bez povšimnutí. Luženský rychlík se znovu ukázal v tom nejlepším světle a obránci Pustovět na něj nebudou rozhodně vzpomínat v dobrém.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2022 23:07 do 24.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.