SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 21.05.2022

0

Další kolo okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Patrik Zemjanek předvádí v dresu Pásovky dobré výkony a zápas v Roztokách nebyl vyjímkou. V důležitém utkání o záchranářské body byl vždy na správném místě a pomohl svému týmu k vítězství. Marek Kučera velmi dobře dirigoval defenzivní řadu tatranského béčka, počínal si jistě a cesta přes něj nevedla. Čisté konto toho důkazem. Z rezervy naskočil do A-týmu a nedělalo mu to vůbec žádný problém. Výkon Tomáše Bureše byl v hředelském dresu velmi milým překvapením, dařilo se i Luboši Koláčkovi, díky kterému vyhráli zelenobílí s nulou vzadu.

 

Do třetice opět hráč z mistrovského celku. Aleš Kolář byl pánem ve středu hřiště, připsal si gólovou asistenci a spolu s týmem si mohl užívat předčasného prvního místa. Prostředek hřiště má skvělé pokrytý i Olešná. Tomáš Itner rozdává v každém utkání gólové přihrávky a sám dokáže ohrozit soupeřova brankáře, třeba jako v Roztokách. Jesenice otočila duel s lišanským SK především díky dobrému výkonu a dvěma gólům Dominika Kapouna, které poslaly utkání do penaltového rozstřelu. Na pravém křídle v dresu Senomat doslova létal Jakub Vávra. Pro Řevničov byl velkou hrozbou, zaznamenal důležitý a vítězný gól.

 

Šest gólů v jednom zápase? Jakože dvakrát hattrick? Luženský kapitán Radek Pokorný se před zápasem polil svěcenou vodou a povedlo se mu něco neuvěřitelného! Zasloužené místo v top jedenáctce a horký favorit na zisk ocenění hráče kola. Dvěma góly svému kapitánovi sekundoval Josef Vejvoda, který si ale připsal hned několik asistencí u dalších branek Lužné, která doslova roznesla Rynholec deseti góly. Poslední místo obsadil zkušený Miroslav Hájek. V první polovině jeho chytrý lob zastavilo břevno, v druhém poločase nádhernou střelou levačkou do šibenice rozhodl jediným gólem o vítězství tatranského béčka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.05.2022 05:40 do 25.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.