SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 26.03.2022

0

První jarní kolo rakovnického okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do čtvrtka, do 12:00 hod. dopoledne.

Mezi brankáři je vždy těžké vybírat. Nyní tento duel mezi svými kolegy ovládl Zdeněk Řepka. Chycená penalta, velmi jistý výkon a důležité zákroky lišanského kapitána a brankáře v jedné osobě, byly cestou k vítězství. Na druhé straně se po velmi dlouhé době ukázal v dresu a kopačkách levý bek Martin Kočí. Delší pauzu od fotbalu nedal znát a odehrál velmi solidní utkání. Defenzivu Městečka držel zkušený Tomáš Heger, který se radoval z vítězství. Důležitou roli sehrál v senomatském dresu Dominik Hůla, který eliminoval rychlého Tomáše Šímu z Kněževsi.

 

Zavidovská rezerva zvládla duel s Roztoky až v samém závěru. Na výhře se velmi dobrým výkonem podílel Milan Dvořák. Hředle neodehrály v Lužné úplně povedený zápas, na těsné vítězství to ale stačilo. Jedním z mála, kdo byl na hřišti vidět, byl David Minařík. V lišanském dresu přispěl velkým podílem k vítězství také střední záložník Václav Mutinský, který skvěle nahradil absentujícího Martina Medřického. Senomatské rychlé křídelní akce vedly k vítězství. Dvakrát se trefil Robert Hůla, který se podílel i na ostatních brankách.

 

Stejně jako Tomáš Sejpka, který byl v dresu Senomat o jeden gól úspěšnější a mohl se radovat nejen z vítězství, ale také ze svého hattricku. Další rozdílový útočník je z Městečka a jmenuje se Petr Šnídl. Ten proti mladému týmu tatranského béčka prodal zkušenosti a velkým podílem se podepsal pod tři body. Přestup o soutěž výš? Pro Karla Prose žádný problém. Z Petrohradu poskočil o level výš a v dresu Jesenice se postaral o oba dva góly svého celku, které znamenaly venkovní vítězství na umělé trávě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.03.2022 12:57 do 31.03.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.