SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 06.11.2021

0

Poslední podzimní kolo rakovnického okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do čtvrtka, do 12:00 hod. dopoledne.

V brance si své místo vychytal Jakub Abrahám z Městečka. Svůj tým podržel především v prvním poločase, když zneškodnil pokutový kop a před odchodem do kabin si připsal neméně důležitý zákrok proti nebezpečné střele. Odměnou mu je týmové vítězství a čisté konto. Dva góly Tomáše Vodrážky do sítě Lišan byly velmi důležité, defenzivní činnost opory Pásovky byla takřka bezchybná. Důležitou roli sehrál v defenzivě Senomaty defenzivní štít Marek Komín. Zavidov byl nebezpečný, ale on hasil spoustu nebezpečí již v zárodku. Na kraji obrany pomohl udržet čisté hředelské konto Zdeněk Žihla. Důrazný bek se může radovat z titulu půlmistra.

 

Zavidovské duo Milan Dvořák a Miroslav Skoupý dělalo hráčům Senomat velké potíže. Oba měli podíl na zavidovských brankách a společně si mohli v 77. minutě vychutnat zasloužený potlesk při střídání. Za jejich nepřítomnosti padla vyrovnávací branka. Ve středu hřiště ve vzájemném duelu panoval Aleš Hlavsa z Olešné a Martin Medřický z Lišan. Oba hráči se rozešli vzájemnou remízou.

 

Čtyři branky do sítě Řevničova znamenaly pro Kingsley Omovieho úspěšné rozloučení s podzimem. Právě radosti a vítězství si v dresu A-týmu Tatranu příliš neužil. Vybojovaná penalta, nastřelená tyč i břevno a neustále nebezpečí. To byla vizitka Josefa Vejvody v utkání s Roztoky. Hattrick Dmytro Moroze zachránil Senomatům alespoň remizu. Velmi dobrý výkon tohoto ofenzivního univerzála byl k nepřehlédnutí. Jako vždy je tedy z čeho vybírat. A pozor, v tomto roce v rámci sestavy kola naposledy.

 

Následovat bude sestava podzimu. Pokud máte tip na jméno, které by v sestavě nemělo chybět, nebo máte dokonce představu o kompletní jedenáctce, zašlete nám ji do čtvrtka (11. listopadu) na redakční e-mail: redakce.rakovnik@fotbalunas.cz.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 22:36 do 11.11.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.