SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 20.05.2018

0

V sestavě 22. kola 1.B třídy sk. A má zastoupení hned sedm týmů. Nezapomeňte, že až do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o Hráče kola.

Milan Tokar (Stráž) – Stráž obrala favorizovanou Bělou o bod. Velký podíl na tom měl i brankář Tokar, jenž zlikvidoval několik tutovek soupeře.

 

František Šlajs (Koloveč) – Koloveč přestřílela Postřekov 4:3. Šlajs se ve druhém poločase dvakrát prosadil a Kolovečtí tak soupeři odskočili do rozhodujícího trháku.

 

Petr Houda (Dlouhý Újezd) – Dlouhý Újezd roznesl Kozolupy výsledkem 5:0. Houda se na tom podílel dobrým výkonem a proměněnou penaltou ve 24. minutě, kdy zvyšoval na rozdíl dvou gólů.

 

David Hanko (Chodová Planá) – Chodová Planá deklasovala v důležitém zápase o záchranu 7:1 Kdyni. Hanko nejprve využil výborného vstupu domácích do utkání a zvýšil na 2:0 a čtvrthodiny před koncem ještě proměnil penaltu.

 

Jevgenij Čižikov (Meclov) – Čižikov se výborným výkonem podílel na jasné výhře Meclova v souboji s vedoucím Staňkovem. Za jeho přínos ho velmi chválil i kouč Vogeltanz.

 

Tadeáš Malý (Planá) – Malý hraje ve výborné formě. Fotbalista, který byl letos už třikrát vyhlášen Hráčem kola, se trefil proti Horšovskému Týnu čtyřikrát a položil tak základ k pohodové výhře Plané 9:0.

 

Martin Kubica (Meclov) – Čistým hattrickem rozhodl šlágr kola mezi druhým Meclovem a vedoucím Staňkovem. Více asi netřeba dodávat.

 

Jiří Stránský (Bor) – Bor zvítězil v Klenčí 3:2 a vykřesal ještě naději na záchranu. Dvě minuty po domácím vyrovnání zápas rozhodl svým gólem Stránský.

 

Patrik Dufek (Koloveč) – Ve vítězném duelu Kolovče s Postřekovem zaznamenal první dva góly zápasu.

 

Jan Veselý (Planá) – V sestavě Plané často dostávají příležitost i hráči z dorostu. Jedním z nich je také útočník Jan Veselý, jenž se na demolici Horšovského Týna podílel i gólem.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Chodové Plané se v pravou chvíli chytil vyhlášený kanonýr. Chval se na jaře zatím spíše trápil, ale Kdyni tentokrát sfoukl hned čtyřmi zásahy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2018 05:35 do 23.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.