TEAMSTORE sestava roku Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Sezóna 2016/2017 je již minulostí a nás čeká poslední příjemná povinnost - najít tu největší hvězdu krajského přeboru, která letos běhala po trávnících. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Jakub Vavrík

 

Překvapení hned na úvod. Jméno náctiletého talenta z Vejprnic možná na první pohled zaskočí, ovšem stabilní jednička Slávistů si své místo vysloužila stabilními výkony během celého roku a post gólmana v naší anketě je naprosto logickým vyústěním.

 

 

Martin Vejskal

 

Když se v Lubech na závěrečné dokopné hodnotila sezóna, zaznělo z úst trenéra Smolíka při příležitosti vyhlášení nejlepšího hráče sezóny jméno místního stopera. Jeho výjimečné vůdcovské schopnosti a důraz ho katapultovaly až do naší jedenáctky.

 

Tomáš Korelus

 

Domažlická rezerva zažila výtečnou sezónu. Dařilo se jí v útoku i v obraně, kde inkasovala pouhopouhých jedenatřicet branek. Velkou zásluhu na tom měl právě řízný stoper, který nechyběl v žádném utkání a přidal jednu branku.

 

David Král

 

Po trávnících nejvyšší krajské soutěže běhá celkem trojice Králů, do naší jedenáctky se probojoval stoper David, který kromě fotbalu ovládá i someliérství, ve kterém se může pyšnit tím nejvyšším českým titulem. Jeho fotbalové úmění ale dlouho drželo Zruč nad sestupovou propastí, do které se ovšem dlouholetý účastník krajského přeboru nakonec stejně ponořil a v nadcházející sezóně okusí atmosféru 1.A třídy.

 

Jan Duchek

 

Přeštické výkony byly v průběhu sezóny jako na houpačce, pokud někdo z těchto výkyvů vyčníval, tak to byl právě tento přeštický držák. I on nastoupil do všech třiceti utkání a pro trenéra Uzlíka byl oporou i ve zlých dobách, kdy se týmu až tak nedařilo.

 

 

Václav Lisý

 

Jeden z nejlepších fotbalistů celé soutěže podával pod taktovkou trenéra Vodrážky neskutečné výkony a poprávu byl zvolen nejlepším hráčem Petřína v právě uplynulé sezóně. Jeho přehled ve hře, kreativita a schopnost vzít na sebe zodpovědnost v rozhodujících momentech důležitých zápasů - to je to, co tohoto středopolaře zdobí nejvíce.

 

David Míka

 

Osmnáct branek, nespočet asistencí a obrovský vliv v kabině. Zkušený borec se v této sezóně probudil do výtečné formy a Chotíkov z jeho výkonů především na jaře obrovsky těžil.

 

Marek Vohrna

 

Ofenzivní síla Petřína v této sezóně byla neuvěřitelná a velký kus práce na tom má tento útočný univerzál, který se s 26 góly stal druhým nejlepším střelcem uplynulého ročníku a jeho muskulatura budí obránce ze snu ještě dnes.

 

 

Adam Kohut

 

Stříbro aspiruje na titul největšího překvapení uplynulého ročníku. Ve své první sezóně v krajském přeboru obsadilo sedmé místo, na které se vyšplhalo po drtivém finiši v závěru sezóny. I když je tento úspěch zásluhou celého týmu, tak v naší anketě figuruje jméno tohoto útočníka, za nějž mluví hlavně výkony na hřišti.

 

Michal Pelnář

 

Životní sezóna tohoto boleveckého snipera skončila poněkud nešťastně. Jeho mančaft totiž pátou nejvyšší soutěž opouští, a jedinou malou útěchou tomu hráči, který za sezónu nastřílel 25 branek, je tak přítomnost v naší nejlepší jednáctce sezóny.

 

Matěj Strejček

 

Ten největší kanonýr na závěr. Lhotský brankostroj se zastavil na čísle dvacet osm, které ale mohlo být klidně mnohem vyšší, nebýt nepříjemného táhlého zranění, které sedmadvacetiletého ostrostřelce vyřadilo z několika zápasů na podzim. I tak ovšem stihl Strejda, jak mu jeho súpoluhráči přezdívají, nastřílet rovnou třetinu všech branek Sokolů v této sezóně. 

 

-------------------------------------------------------------------------------

Do sestavy se nevešli:

Pavel Řezáč (Holýšov)

Lukáš Zoubek (Petřín)

Vladislav Fiala (Lhota)

Michal Bublík (Bolevec)

Pavel Bešta (Přeštice)

Petr Výtisk (Nýrsko)

Lukáš Čížek (Rozvadov)

Vladimír Žák (Rapid)

Pavel Javorský (Domažlice)

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.