SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Vyberte nejlepšího hráče uplynulého podzimu! Hlasovat můžete až do 31.1.2017!

Dominik Bejdák - Chotíkov

Pod novým trenérem Nyklesem Chotíkov na podzim ožil a znovu se zařadil mezi kandidáty na přední pozice. Omlazený tým začal znovu šlapat a velkou zásluhu na tom má čaroděj mezi třemi tyčemi v podobě Dominika Bejdáka, teprve jedenadvacetiletého talentu. Dovede svůj mančaft ještě výše, než na průběžnou sedmou příčku.

 

Jan Duchek - Přeštice

Přeštický stoper byl u nepříliš povedeného startu svého týmu, kterému se věřilo v prohánění největšího favorita z Petřína. Opak se ovšem stal pravdou a loňský bojovník o titul se rázem nacházel ve středu tabulky. Poslední kola se ale začal zvedat a jeho obrana začala excelovat. Velkou zásluhu na její kvalitě, která inkasovala druhý nejmenší počet branek, má právě vůdce v podobě Jana Duchka.

 

Lukáš Zoubek - Petřín

Plzeňský stoper přebírá štafetu po Jaroslavu Kluskovi ml. a Marku Pivoňkovi - oba byli stopeři, oba stříleli spousty branek a oba se stali vítězi ankety o hráče roku, resp. podzimu. Lukáš Zoubek je na nejlepší cestě je napodobit! Jeho prozatimních devět branek ho katapultovalo na páté místo v tabulce střelců a Petřín dokonce na první místo, na kterém přezimuje. 

 

Adam Kohut - Stříbro

Dvakrát se stal hráčem kola a nyní útočí ještě na vyšší metu. Také on dokáže z pozice obránce střílet důležité branky a na podzim si jich stihl připsat celých šest. Stříbro se ajko nováček v krajském přeboru dokázalo na fotbal této úrovně adaptovat velmi rychle a aktuální osmé místo jim dodává klid a zahání chmury.

 

Vladislav Fiala - Lhota

Lhotské levé křídlo vytvořilo společně se svými spoluhráči nejúdernější útok v soutěži, který má na svém kontě zatím sedmačtyřicet branek, díky kterým sokolové přezimují na teplém druhém místě. Vladislav Fiala si připsal deset branek a nespočet asistencí - na jeho centry je radost si naskakovat, na jeho přihrávky je radost si nabíhat!

 

Miroslav Černohorský - Holýšov

Mozek holýšovské hry se nám dostal do elitní jedenáctky podzimu. Zdejší tým sice hraje klidný střed tabulky, zkušený pětatřicetiletý kapitán ale na hřišti stále ukazuje, že to v noze má a přesnými pasy zásobuje své rychlonohé spoluhráče, na což trenér Míčka hodně spoléhá.

 

Václav Lisý - Petřín

Když petřínští hráči po sezóně volili nejlepšího hráče, zvítězil Václav Lisý na plné čáře. Daleko za ním si pro stříbrnou placku došel Lukáš Zoubek. Oba jsou v naší sestavě, zkušený a šikovný středopolař vsítil čtyři branky, které rovněž pomohly k tomu, že Petřín jako jediný celek soutěže v každém zápase dokázal bodovat.

 

Pavel Čipera - Luby

Nad formou lubského týmu se kdekdo na začátku sezóny divil - tým plný srdcařů se držel na špici tabulky a dokázal zatápět i papírově silnějším soupeřům. V konečném zúčtování to po podzimu stačí na krásné dělené třetí místo, ke kterému přispěl čtyřmi trefami i Pavel Čipera, bojovník, který nevynechá jediný souboj!

 

Petr Došlý - Domažlice

Zkušenosti z vyšších soutěží dokáže tento domažlický šikula, jenž si zahrál i druhou ligu za Sokolov, dokáže prodat i na krajských hřištích. Nestihl sice odehrát všechny utkání kvůli povinnostem v áčku, ale když nastoupil, tak zářil. Výsledkem je devět branek.

 

Matěj Strejček - Lhota

Gólostroj, buldok, výborný parťák a jasný vítěz soutěže o nejlepšího střelce. Tak o Matějovi Strejčkovi v průběhu sezóny mluvili v rozhovorech jeho spoluhráči z Lhoty, za kterou se tento holohlavý sniper trefil již dvacetkrát. Síla lhotské kabiny v podobných anketách je všem známá, pocítí ji na vlastní kůži i "Strejda"?

 

Lukáš Čížek - Rozvadov

Kanonýr, ale především výtečný hráč. Svůj čich na branky potvrzuje neustále, ale není žádný sobec, který by snad nedokázal nahrát lépe postavenému spoluhráči. Sám vstřelil osmnáct branek a pokud by se spojil s Matějem Strejčkem, jejich gólový účet by byl větší než u 13 ze 16 týmů v krajském přeboru. 

 

Do sestavy se nevešli: Jan Kalaš (Luby), Jakub Vlk (Chotíkov), Marek Vohrna (Petřín), Adam Král (Lhota), Petr Výtisk (Nýrsko), Marek Falout (Domažlice), Jan Přibáň (Přeštice)

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.