TEAMSTORE sestava roku Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Hlasujte o nejlepšího hráče jarní části sezony, v němž má každý tým alespoň jednoho zástupce! Nominaci byly prováděny na základě informací od informátorů z jednotlivých týmů. Máte proto možnost volit mezi širokou škálou hráčů. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.http://www.fotbalunas.cz/sestava-kola/3851/sestava-roku-plzensky-plzen-mesto-iii-trida-2015-2016/

 

Pavel Purkar (TJ Sokol Druztová) – Brankář vítěze letošního ročníku držel nejlepší obranu soutěže výbornými zákroky, v nichž prokázal své získané zkušenosti za svoji kariéru. Nyní bude moci ukázat své schopnosti v městském přeboru.

Jiří Folk (TJ Sokol Druztová) – Řídil obranou Druztová a zároveň se často dostával i dopředu, kde hrozil především ze standardních situací, v nichž si často dokázal najít míč a usměrnit ho do sítě. Na obránce přidal slušných pět zásahů.

David Kestler (TJ FC Chotíkov B) – Ve středu obrany se mohla rezerva Chotíkova spolehnout vždy na svého kapitána, jenž byl hlavním pilířem svého celku v obranné linii.

Martin Klement (Sokol Vochov) – Postupující Vochov se mohl ve svém středu zálohy spolehnout na svého kreativního záložníka, který kromě vytváření akcí pro své spoluhráče vstřelil 15 branek.

Pavel Hyneš (TJ Prazdroj Plzeň) – Kapitán svého týmu dovedl ostřílený tým až do baráže, kde se ovšem ukázal silnější zachraňující se Chrást. Zkušený celek to přesto zkusí ještě za rok dle slov kapitána.

Martin Peroutka (TJ Vodní stavby Plzeň B) – Z posledního týmu tabulky byl nakonec vybrán středopolař vodníků, jenž toho v utkání hodně naběhá, ale bohužel mu chybí větší klid při zakončení.

Jan Popelka (TJ Sokol Město Touškov B) – Příští rok nejspíše už Touškov béčko nesloží, ale v letošní sezoně se mohlo spolehnout na výborné výkony mladého záložníka, který určitě má na to, aby si zahrál i vyšší soutěž.

Petr Šimana (TJ Union B) – Rezerva Unionu se v závěru soutěže zvedla a dostala se z posledního místa tabulky. Ve středu zálohy se mohla vždy spolehnout na dobře hrajícího mladého záložníka Petra Šimanu, který patřil vždy k nejlepším na hřišti.

Stanislav Žák (TJ Sokol Letná) – Vždy patřil k nejlepším hráčům svého týmu, šance nejen z pozice ofenzivního hráče připravoval, ale i proměňoval. Trefil se devětkrát.

David Vávra (Sokol Vochov) – Fotbalový cestovatel se na jarní část sezony uhnízdil ve Vochově, kterému pomohl k postupu do vyšší soutěže. Potvrdil pověst kanonýra, když se prosadil hned dvanáctkrát.

David Bulant (SK Slovan Plzeň B) – Útočník Slovanu byl oporou svého týmu, když na své konto nastřádal 18 přesných tref a zařídil tak skoro třetinu všech gólů svého celku.

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.