SESTAVA KOLA - 24.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 21.05.2017

0

Vítkov rozhodl o výhře nad Kravařemi ve druhé části. Ludgeřovice během tří minut daly tři branky Mokrým Lazcům. Stará Bělá nadále kráčí za postupem, tentokrát porazila Chlebičov. Darkovičky bodově vybrakovaly Štítinu. Jakubčovice si odvážejí plný bodový zisk z Krásných Louček. Oldřišov přejel Bohuslavice. Štěpánkovice doma padly Bolaticemi. 

V brance máme starobělského Lukáše Slavíka, který zastavil všechny útoky Chlebičova. Michal Jadrný z pozice obránce dal jednu branku. Stejně se vedlo vítkovskému Jakubu Černínovi. Petr Buchváldek z Darkoviček byl v bezchybný a zastavil všechny nájezdy Štítiny. Kamil Molnár z Jakubčovic otevíral účet zápasu v Krasných Loučkách. Matěj Jurečka z Vítkova režíroval výhru svého týmu dvěma góly. Jakub Monsberger z Bolatic režíroval hru svého týmu a jako zavdávek navrch vsítil branku. Petr Turanský z Darkoviček dal dvě branky. Jan Mudroch z Ludgeřovic byl duší týmu přes kterou šly akce. Michal Pěntka taky z Ludgeřovic dal dvě branky. Denis Bořucký z Oldřišova je autorem dvou branek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2017 05:48 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.