SESTAVA KOLA - 17.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Pryč je další hrací víkend. Výsledky známe a sestavu už zase máme. Ideální jedenáctka kola je opět kompletní, a tak neváhejte a pojďte se seznámit s těmi, kterým se podařilo do ní dostat. Vyberte si nejlepšího podle svého vkusu a pak mu svými hlasy pomozte zabojovat v souboji o titul největší hvězdy kola. Své halsy můžete posílat do středečního poledne, tak neváhejte a rozhodněte! Začínáme.

Václav Rejman - Do sulislavské branky se tentokrát postavil Václav Rejman a chytal famózně. Podal parádní výkon a proti favoritovi z Halže inkasoval jen jednou. Navíc při penaltách chytil dva pokusy souepře a zajistil svému týmu první dva jarní body. Skvělá práce.

Milan Matoušek - Halži to o víkendu klapalo jen v defenzivě, která Sulislavi téměř nic nedovolila, a kdyby si nadala Čechii vlastní branku, nejspíš by zvítězila. Nakoenc ale jen remizovala. Perfektní výkon předvedl právě Milan, který defenzivu Halže řídil s pevnou jistotou.

Miroslav Hrad - A stále zůstáváme u utkání Halže a Sulislavi. Na druhé straně zase hodně pomohl obránce Hrad, který toho snaživým útočníkům Halže také říliš nedovolil. A tak domácí urvali již zmíněnou remízu. 

Pavel Karafiát - Obránce Lesné odvedl proti Jiskře skvělou práci a téměř k ničemu její ofenzivu nepustil. Utkání bylo po všech stránkách dost rozpačité a nepřesné a jediný, kdo dokázal hrát s jistotou a a v dobrém rozpoložení, byl právě Pavel, který řídil kanonádu svého týmu hezky odzadu. 

Tomáš Kozák - Tisová hrála v Plané hlavně na brejky, ale vyšlo to a opět zvítězila. Důležitá byla ale zajištěná obrana, kterou řídil skvělým výkonem Tomáš Kozák. Planá měla obrovské problémy s tvorbou šancí, v čemž měl prsty právě Tomáš. A ještě výborně rozehrával balóny, dobrá práce.

Jan Maczko - Senzační úspěch Boru, který remizoval s Újezdem a podlehl mu až na penalty. Výborný výkon odvedli vůbec všichni hráči a bylo opravdu těžké vybrat nejlepšího. Nakonec jsme se ale s koučem Ptákem rozhodli pro Jana Maczka, který svůj skvělý výkon obohatil ještě veledůležitou vyrovnávací brankou. 

Jaroslav Schön - Jaroslav hrál někde mezi zálohou a obranou, kde získával balóny a snažil se dobře rozdělovat pasy mezi spoluhráče. A dařilo se mu skvěle. Výborně bránil i útočil, ale ani tak týmu Jiskry k prvním jarním bodům nepomohl. Třemešné vysoko padlo.

Radek Pánek - Planá kvalitní Tisovou po většinu času přehrávala, ale nevytvářela si moc šancí, takže nakoenc beztak padla. Před šestnáctkou souepře si všek vedla skvěle. Tuto část řídil právě Radek Pánek, který vyhrával osobní souboje, dobře rozehrával a na hřišti nechal vše. 

Josef Míšek - Lázeňský snajpr pomohl v neděli k cenné výhře Lázní hned třemi zásahy, tedy všemi, které Lázně toho večera daly. Trpístští si s ním nevěděli rady.

Vasil Danko - Vasil Danko, známe to jméno. Hrál opět famózně a byl k nezastavení. Jiskře nasázel čtyři branky a tím výrazěn pomohl ke kanonádě své Lesné.

Václav Roučka - Václav nastřelil v Lázních tyčku a celkově se velmi vynasnažil. Bojoval a v útoku nechal téměř vše, ale marně. Nakoenc se musel stáhnout na pozici stopera poté, co se zranil jeden z jeho spoluhráčů, i tam si ale vedl velmi dobře a vyčníval.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2017 21:39 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.