SESTAVA KOLA - 16.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Třetí hrací jarní víkend je za námi, výsledky už známe, další jedenáctka kola je kompletní a Vy si opět nesmíte nechat ujít příležitost rozhodnout o tom, který z jejích členů se stane největší hvězdou kola. Tentokrát jsme pro Vás sestavu připravili ve formaci 4-5-1. Hlasovat můžete jako vždy až do středečního poledne. Průběh hlasování si rozhodně nenechte ujít a svými hlasy sami přispějte tomu, kho byste si přáli vidět na nejvyšším stupínku.

Zástupci týmů:

TJ Kladruby: Kladruby v sobotu poprvé vyhrály, když skvělým výkonem přejely Lázně. Tým hodně podržel brankář Radek Kuvík a opět také Lukáš Kotlár, který si připsal hattrick.

Sokol Konstantinovy Lázně: Lázně prohrály, to už víme. Sestava kola přesto neunikla jedné z posil z A-týmu. Celý zápas se dobře dařil Pavlu Rašínovi, který navíc přidla později i jednu branku.

Jiskra Třemešné: Jiskra odvedla v sobotu výborný výkon v defenzivě, ale dopředu zasotávala, a tak se nakoenc oěpt neradovala. Velkou oporou jí ale byl obránce Lukáš Slavík.

FK Planá: Byla to Planá, kdo Jiskru ve skutečnosti porazil. I ona byla ale v obraně lepší, než v útoku, a do sestavy kola se také dostal bek Jiří Hlinčík, který se svou boranou soupeře k ničemu nepustil.

Sokol Bor: Bor se o víkendu sešel jen v osmi lidech, přesto Tisové celkem dobře vzdoroval. Všichni hráči hráli výborně, ale do sestavy se mohl dostat jen jeden. Nejvíce se dařil oasi obránci Janu Andrlemu, který na hřišti nechal vše.

Sokol Sulislav: Sulislav o víkednu výborným výkonem skvěle potrápila Spartu, která se do poslední chvíle o body třásla. Do sestavy kola se dostal z jejích řad Lukáš Mička, který odvedl na hřišti skvělou práci a ještě přidal jednu branku.

Zetor Tisová: Zetor o víkendu snadno přejel oslabený Bor. Do sestavy kola se ale dostal jen Maksym Samek. Známé jméno. Odvedl skvělou práci po všech směrech a na hřišti opět dirigoval tempo. Byl to navíc on, kdo otevřel skóre celého zápasu.

Sparta Dlouhý Újezd: Sparta se trápila se Sulislaví. Rozhodovala nakonec jen jedna branka. Tu vsítil Jan Horvát, který odehrál velmi vydařený zápas.

Sokol Trpísty: Petr Uldrych a Jakub Wintrle. Oby byly vidět a na hřišti nechali vše. Zatímco Petr ale akce spíše rozehrával, Jakub je zakončoval, za což také dostatečně hovoří jeho hattrick. Trpísty porazily Zadní Chodov 9:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2017 19:55 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.