SESTAVA KOLA - 11.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Hať otočila skóre v zápase se Závadou ve druhé části. Bohuslavice v poklidu vyrabovaly Štěpánkovice. Lídr tabulky z Dobroslavic těsně prohrál ve Strahovicích. Bolatice rozhodly o výhře nad Sudicemi kanonádou v první části. Benešov o třech bodech v Oldřišově rozhodl sedm minut před koncem. V nedělním zápase Služovice porazily Darkovice. 

V divokém zápase sice Marek Vaňura třikrát inkasoval, ale dalším gólům zabránil. Pavel Hluchník ze Strahovic se svými kolegy vymazal ofenzívu lídra z Dobroslavic. Bolatický Filip Kocián kromě obranných úkolů dával i jednu branku. Daniel Hartoš z Oldřišova svými zkušenostmi dirigoval obranu svého mančaftu. Stejně si počínal i dobroslavický Jiří Svoboda. Ondřej Langer z Bolatic přispěl v prvním poločase dvěma góly do sítě Sudic. Haťský Lubomír Machalla je autorek klíčové branky do sítě Závady. Aktivní Martin Kremser otevíral účet zápasu. Michal Šramel rozděloval přesné přihrávky a vymýšlel většinu ofenzivních akcí. Jeho týmový kolega Vojtěch Janoš zase nasázel čistý hattrick. Forvard Lukáš Staňo ze Závady dal dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2016 19:25 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.