SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Poslední jedenáctka je laděna velmi útočně, o čemž svědčí nejen rozestavení 4 3 3, ale také počet gólů, které tahle třináctá sestava vsítila. Těšit se ale můžete hlavně na sestau podzimu, kterou zveřejníme již brzy. Nyní hlasujte až do středečního poledne o vašeho favorita.

Martin Kopáček (brankář Janov): Je víc než jasné, že o post brankáře bude největší mela. Ta je totiž vždy, protože rakovnický okres má opravdu bezvadné borce. Tentokrát znovu zachytal výtečně Martin Kopáček, jehož tým od Jesenice neinkasoval a získal další tři body.

 

Jiří Chládek (obránce Lužná): Sparta zvítězila v Senomatech, to byl hodně těžský zápas... Celou obranu řédil kromě dobře chytajícího Ráce ještě stoper Jiří Chládek.

 

Tomáš Koch (obránce Olympie): Tomáš na rozdíl od svého otce v sestavě kola ještě nominován nebyl. V sobotu hrál trochu výjimečně na postu stopera a moc mu to svědčilo. Obětavě hasil nebezpečné útoky Lišan a později se přesunul do středu zálohy, kde i nadále bojoval.

 

Radek Žalud (obránce Lišany): Velmi užitešný hráč Lišan, kterého může trenér využít jak v záloze, tak na beku. Tentokrát sváděl souboje s rakovnickým Rousem, které by se daly nazvat ozdobou třináctého kola.

 

Martin Vodrážka (záložník Hředle): Skóre otevřel, pak ho také uzavřel. Mezitím dal ještě jednu branku, což znamená hattrick - to vše navíc při návratu po zranění!

 

Jan Sláma (záložník Hředle): Honza opět odvedl práci, která se od něj očekává. Po individuální akci se přidal střelecky ke svému spoluhráči ze Hředel.

 

Tomáš Vodrážka (záložník Olešná): I když Olešná jen remizovala, připravila se Zavidovem divákům hezkých osm branek. Dvě na konto domácích připsal právě Tomáš, který se trefuje snad vždy.

 

Dominik Žďánský (útočník Zavidov): V minulém kole Dominik vyhrál hráče, dnes je nominován znovu. Na Olešné předvedl v podstatě to samé, co jeho protihráč. Ze čtyř branek vsítil dvě, jako přes kopírák tu první i poslední a navíc hrál znovu aktivně.

 

Jakub Číhař (útočník Olympie): Jakub měl v posledních dvou zápasech šancí zhruba na pět utkání, ale doma s Lišany alespoň ty tři využil ke svému dalšímu hattricku. Právě tyhle trefy mu umožnily stát se střelcem podzimu.

 

Jakub Hamouz (útočník Lišany): Svoji individuální akci na Zátiší zakončil krásným gólem. Byla to navíc srovnávací branka na 1:1 a hosté tím pádem žili. Po zbytek utkání odváděl na polovině Rakovníka velmi důslednou práci, které nechyběla patřičná bojovnost.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.