Hráčem 13. kola, Okresní přebor Rakovník, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dominik Žďánský

36%

Nebudete tomu věřit, ale závěr fotbalové sezony přinesl i zajímavého posleního hráče kola. Třináctým vítězem se stal totiž útočník zavidovské rezervy Dominik Žďánský, který zvítězil prvně i minulý týden. To se jeho týmu podařilo porazit Olympii 2:0, tuto sobotu však Zavidovští jen remizovali 4:4 na Olešné. I tak se ale Dominik trefil dvakrát. Skóre otevřel i uzavřel. Za béčko nastoupil už celkem pětkrát, jinak je vytěžován v prvním mužstvu, které právě skončilo na líbivém devátém místě v krajské I. A třídě. Rozhovor s Dominikem jsme vám nabídli minulý pátek, tento týden se můžete těšit na další otázky, třeba z trochu jiného soudku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Vodrážka 22%
3. Martin Kopáček 13%


0

S trochu větším odstupem na tom byli další dva hráči. Navrátilec Martin Vodrážka, který se zranil v utkání Hředel s SK Rakovník B, naskočil do zápasu proti Kolešovicím po pauze šesti zápasů a hned slavil hattrick. Bronz putuje do Janova, kde stála v brance opět velká opora - Martin Kopáček. Hlavně on se postaral o to, aby jeho tým neinkasoval a mohl porazit Jesenici 1:0.  Za pár dní už vám nabídneme sestavu podzimu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.