SESTAVA KOLA - 11.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Hněvošice padly v Závadě, a musely přenechat první místo v tabulce Služovicím, které porazily Strahovice. Sudice v brankové přestřelce porazily Píšť, která hrála celý bzápas pouze o desíti. Dobroslavice přišly o dvougólové vedení v Budišovicích a vydolovaly pouze bod. Komárov o své výhře nad Bohuslavicemi rozhodl až čtyřmi brankami ve druhé půli. Oldřišov nestačil doma na Bolatice

Brankář: Petr Krajíček (Závada) - Do brany byl nominován Petr Krajíček ze Závady, který výborným výkonem přispěl k výhře nad Hněvošicemi. 

Obrana: Petr Kriebel (Služovice), Daniel Tůma (Dobroslavice), Lukáš Staňo (Závada), Ondřej Langer (Bolatice B) V obraně jsou čtyři borci. Petr Kriebel ze Služovic pod jehož vedením odolala obrana Služovic všem atakům Strahovic. Dobroslavice zastupuje Daniel Tůma. Výborný zápas sehrál v sobtu s Hněvošicemi Lukáš Staňo, který svůj výkon vyšperkoval vstřelenou brankou. Nejen své obranné povinnosti si výborně plnil bolatický Ondřej Langer.

Záloha: Jan Šula (Bolatice B), David Vitásek (Služovice), Tomáš Riemel, Andreas Schwenzner (oba Sudice), Josef Kubesa (Komárov) - V záloze máme Jana Šulu, který vsítil dva góly do sítě Oldřišova. David Vitásek sehrál výborné představení v záloze Služovic proti Strahovicím. Josef Kubesa společně s Michalem Šubertem výraznou měrou přispěl k výhře nad Bohuslavicemi. Duo Tomáš Riemel a Andreas Schwenzner byli hnacími motory v honbě za třemi body v zápase s Píšti.

Útok: Michal Šubert (Komárov) - V útoku je dvougólový střelec Michal Šubert z Komárova, který načal v nedělním zápase Bohuslavice. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.