HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.04.2024

0

Ve 21. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Martin Hůla (Roztoky) - Roztocký brankář a zároveň velká opora týmu. V každém zápase své spoluhráče podrží, v duelu s Městečkem to platilo dvojnásob. Zejména ve druhém poločase ukázal několik skvělých zákroků, při kterých vzal soupeři gól z kopačky. V derby držel naděje na výhru, ale nakonec bere TJR "pouze" bod.

 

Roman Bešík (Jesenice) - Na mutějovickém hřišti zvládla Jesenice důležitý záchranářský duel s hředelským béčkem. Základem k úspěchu byla dobrá defenziva. Roman předvádí stabilně velmi dobré výkony, které nemůžeme přehlédnout a svou poctivou prací si řekl o nominaci do sestavy kola.

 

Jan Beneš (Tatran) - Ve šlágru kola v Lubné se zasunul na post stopera a vedl si výborně. Měl plné nohy práce se zastavováním a přerušováním lubenských nebezpečných akcí, ale s kapitánskou páskou na ruce si vedl výborně. Defenziva pod jeho velením padla až v poslední desetiminutovce.

 

Ondřej Kolísek (Městečko) - Nenápadný, ale velmi důležitý hráč v derby. Z pozice stopera pomáhal týmu tím, že vyvážel míč při rozehrávce, podporoval ofenzivu a přesnými nahrávkami vytvářel dobré příležitosti pro své spoluhráče. I díky jeho aktivitě dokázali Ohnivci alespoň vyrovnat.

 

Michal Štícha (Senomaty) - Defenzivní hráč se v sestavě kola objevuje po hodně dlouhé době. Utkání v Kněževsi se mu v dresu Beranů povedlo. Bezchybný byl při obranné činnosti a typ zápasu mu dovolil podívat se i vpřed. Svou roli zastal výborně a odměnou mu bylo kromě vysokého vítězství také čisté konto.

 

František Kalaš (Pavlíkov) - Další výstavní trefa z přímého kopu nakopla Pavlíkov za vysokým vítězstvím s Pustověty. Domácí playmaker byl při chuti, rozdával přesné míči a byl neustálou hrozbou pro Sokol. Další branka mu nebyla kvůli ofsajdu uznána. Opora s kapitánskou páskou na ruce znovu vynikala a v top jedenáctce nesmí chybět.

 

Ondřej Zázvorka (Mšecké Žehrovice) - Další důležitý hráč svého týmu. Proti Janovu má na svém kontě hned dva ze tří gólů a pod domácí vítězství se podepsal tučným písmem. Hrající trenér mužstva předvádí dlouhodobě stabilní výkony a vidět ho chybovat není takřka možné.

 

Radek Škutchan (Mšecké Žehrovice) - Proti Janovu měl ofenzivní chuť, kterou ukazoval po celé utkání. V zápase byl stálým nebezpečím pro hostující Sokol, který si místy s žehrovickým křídelníkem nevěděl rady. Branku sice nedal, ale jeho výborný výkon nelze přehlédnout.

 

Volodymyr Kononets (Pavlíkov) - Jeden z klíčových hráčů Pavlíkova měl v duelu s Pustověty svůj den. Nejen že odehrál výborný zápas a Pustověty ho musely mít pořád na svých radarech, ale podařilo se mu vsítit dost možná životní gól! Nádherná rána ze střední vzdálenosti cvakla o břevno a od země se odrazila do horní sítě. Krásný gól posunul pavlíkovský celek k vítězství.

 

Jan Šnídl (Senomaty) - Libor Žebrakovský dal sice hattrick, ale dva góly mu připravil do prázdné branky právě tento senomatský mladík, který v dresu Beranu vzkvétá. Pod demolici Kněževsi se podepsal kromě dvou áček také dvěma góly a za svůj heroický výkon nesmí v sestavě kola chybět.

 

Matěj Krejča (Roztoky) - A na závěr kanonýr TJR, který nasázel v derby Městečku hattrick za první poločas! A to ještě mohl pro svůj tým v závěru prvního poločasu vybojovat další pokutový kop, ale hlavní sudí byl jiného názoru. Po hodině hry musel nuceně střídat a na předvedené hře jeho týmu byl odchod klíčového útočníka znát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.04.2024 17:34 do 24.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.