HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 06.04.2024

0

V 19. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

David Horáček (Lužná) - V dorosteneckém věku si připsal vůbec první start za A-tým v dospělém fotbale a hned z toho byl fantastický výkon! Několik skvělých a důležitých zákroků se Senomaty, které znamenaly nejen luženské vítězství, ale také čisté konto při ostré premiéře mladého a talentovaného gólmana.

 

David Čapek (Hředle B) - Hředelská defenziva měla proti Tatranu plné ruce a nohy práce, ale odolala až do závěrečného hvizdu. Jeden z hlavních tahounů obranné řady podal výborný a zodpovědný výkon, díky kterému brala hředelská rezerva cenné vítězství.

 

Bethel Amauwah (Hředle B) - Podobná slova jako u kolegy Davida Čapka. Pod jeho taktovkou byla defenziva hředelského B-týmu velmi pevná a soupeři nedovolila ani jeden gól! Zkušený hráč dokáže naskočit i na jiných postech, ale pozice stopera v důležitém zápase byla správnou volbou.

 

Filip Hornof (Lužná) - Další mladík luženské líhně v sestavě kola, to nebude náhoda! Na Spartě s mládeží pracují výborně a nyní sklízejí ovoce. Lužné se na jaře daří a výkony mladíků jdou nahoru, stejně jako Sparta tabulkou. Na pozici stopera předvedl Filip i na svůj nízký věk suverénní a bezchybný výkon.

 

Jan Vrábík (Kněževes) - Stálice kněževeské kopané se proti Městečku rozhodně nenudila. Pod jeho vedením defenziva odolávala velmi kvalitnímu mužstvu, kterému dovolila pouze jediný gól. Silnou ofenzivu se Honzovi a jeho kolegům podařilo vygumovat a právě dobrá obranná činnost byla základem k cennému vítězství!

 

Vít Fiala (Jesenice) - Křídelní hráč těží ze své rychlosti a aktuálně se může pochlubit obrovskou formou. Jesenici se daří, což potvrdila v domácím zápasem proti béčku Zavidova, ve kterém si jesenický rychlík připsal dvě důležité asistence a v dalším zápase dal najevo, že bude hrozbou pro každého soupeře.

 

Jakub Nejedlý (Roztoky) - Ve středu hřiště měl až moc prostoru a dokonale toho využil. V zápase si kromě asistence připsal také nádherný a rychlý gól, kterým zavelel k roztockému vítězství proti oslabenému Janovu. Na okresní soutěže nadstandardní hráč.

 

František Kalaš (Pavlíkov) - Po delší době se v sestavě kola objevuje i pavlíkovský playmaker a kapitán Fanda Kalaš. Do sítě Mšeckých Žehrovic poslal dva nádherné pozdravy, díky kterým Pavlíkov rychle vedl a nakonec dotáhl utkání s přehledem do vítězného konce. Skvělý výkon kapitána, který nelze přehlédnout.

 

Radek Čihař (Kněževes) - V záložní řadě odvedl v těžkém zápase s Městečkem obrovské penzum práce, ze které těžil celý tým. Pod vítězství se i on podepsal tučným písmem a na jeho adresu nešetřil kouč Rostislav Hertl chválou.

 

Jan Plaček (Kněževes) - Do třetice další hráč z Kněževsi. Pláča přišel na hřiště do druhé půle s mladíkem Tomášem Šímou, z jehož práce velezkušený matador těžil a společně dokázali zápas otočit. Asistence a gól přinesla nestárnoucímu hráči pozvánku do top jedenáctky, kde se taktéž objevuje po delší době.

 

Ondřej Polcar (Pavlíkov) - Z postu stopera se posunul do útoku a ukázal, že góly dávat nezapomněl! Skvělý výkon proti Mšeckým Žehrovicím okořenil dvěma góly, kterými pečetil dobře rozjetý zápas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.04.2024 22:02 do 10.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.