HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 30.03.2024

0

V 18. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Adam Beneš (Tatran) - Na postu brankáře to je od minulého kola beze změny. Tatranský brankář znovu podržel svůj tým několika skvělými zákroky a především díky němu mají zelenobílí alespoň bod s Jesenicí.

 

Ladislav Brabec (Lubná) - Šlágr kola byl pro lubenskou obranu velkou prověrkou. Defenziva Baníku to však proti Městečku zvládla a pod vedením bezchybného stopera, který kraloval v každém souboji, byla základem vedoucímu k úspěchu v podobě vítězství.

 

Antonín Chrástek (Lužná) - Luženský stoper se v Pustovětech rozhodně nenudil. Pustověty si dokázaly vytvořit v utkání několik šancí, ale luženská obrana v čele s Tondou Chrástkem odolávala. Sparta se tak podruhé na jaře mohla radovat z výhry.

 

David Halámek (Jesenice) - Druhý zápas v řadě tento defenzivní hráč předvedl skvělý výkon, především směrem dozadu je bezchybný a tým se na něj může spolehnout. To ukázal nyní proti Tatranu a ve velmi těžkém utkání pomohl svým skvělým výkonem k cennému bodu.

 

Martin Amler (Janov) - Na janovském plácku to nebylo příliš o fotbale, o to více soubojů bylo k vidění. A to jak na zemi, tak ve vzduchu. Zavidov byl směrem dopředu místy nebezpečný a černá práce Martina Amlera byla důležitým krokem k vítězství.

 

Pavel Hruška (Rozoky) - Kapitán Roztok byl v utkání s Pavlíkovem u všeho podstatného. Před první brankou na něj byla penalta a u druhého gólu si připsal asistenci. Střed hřiště byl jeho a na jeho výkon byla radost se dívat. Pod tři body pro TJR se podepsal tučným písmem.

 

Robert Henzély (Lubná) - Dva góly ve šlágru kola? Takový hráč nesmí v top jedenáctce chybět! Produktivita Roberta Henzélyho byla pro Lubnou klíčová. Baník tak dal zapomenout na nepovedený vstup do jarní části a připsal si velmi cenný skalp Městečka.

 

Vít Fiala (Jesenice) - Rychlonohý hráč má na svém kontě veledůležitou kontaktní branku, která nastartovala jesenickou stíhačku za obratem! Pro Tatran byl ofenzivní hrozbou, kterou museli mít zelenobílí neustále na radaru. Byl jedním z klíčových hráčů jesenického mužstva, které se na Tatraně prezentovalo velmi dobrým týmovým výkonem.

 

Tomáš Černý (Pustověty) - Sokol sice utkání nezvládl a proti Lužné padl, v utkání si ale dokázal vypracovat několik šancí. A to právě především zásluhou Tomáše Černého, který byl v domácím dresu nejlepším hráčem svého týmu a je velká škoda, že se k němu nepřidal někdo další. Pokutový kop vybojoval právě on drzým průnikem do vápna.

 

Luboš Mácha (Senomaty) - Kapitán Senomat byl součástí vítězného tažení proti hředelskému béčku, které Berani porazili tenisovým či hokejovým výsledkem. Na svém kontě má nejen asistenci, ale také nádherný gól od postranní čáry, který jen podtrhl jeho skvělý výkon.

 

Robert Hůla (Senomaty) - Poslední zástupce v sestavě kola obléká též dres Senomat. Rychlonohý ofenzivní fotbalista se pohyboval jak na kraji zálohy, tak v útočné řadě, kde neustále motal obráncům soupeře nohy. Na svém kontě má důležitý vyrovnávací gól, ke kterému přidal čtvrtou branku svého týmu, kterou nastartoval Berany k vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.04.2024 09:28 do 03.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.