HISENSE SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 15.10.2023

0

Zahlasujte si v sestavě kola pro svého favorita. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

 

Tentokrát neberte rozestavení v grafice jako bernou minci, ale pouze jako prostředek jak hlasovat pro nejlepší hráče kola.

 

Sousedovický tým přejel Vimperk 6:2, ale kdyby hosté proměnili některou z tutovek v prvním poločase nebo využili přesilovku, mohlo být vše jinak. Domácí ale podržel brankář Tomáš Holý, kterého zástupci domácích doporučili jako jednoho z mužů zápasu. V sousedovické ofenzivě hrál hlavní roli Josef Šourek, který dal tři branky. Vimperk by na utkání nejraději zapomněl, ale Tomáš Koloušek svou roli v zápase splnil, dal obě vimperské branky.

 

Vodňany loupily v Blatné za přispění spolehlivého výkonu brankáře Jana Budína, který se stal velkou vodňanskou oporou.

 

Prachatice vyhrály v Kameňáku a výborným výkonem se prezentoval Jan Makoš

 

I Borek se dočkal vítězství a i zástupci soupeře ocenili výkon Martina Leštiny, který neudlěla jedinou chybičku a navíc skóroval.

 

Plánský Martin Cimerhanzl byl součástí takřka neprostupné defenzivy a navíc se nebál vzít na sebe odpovědnost a proměnil penaltu, která určila konečný výsledek 1:1. Kvalitu prokázal Pavel Svoboda, který pozvedl plánskou hru, byť se tentokrát neprosadil, jeho přítomnost na hřišti hráči Zlatky pocítili. Naopak Planá měla co dělat, aby uhlídala Jana Šebelku, dovolila mu nakonec jednu gólovou přihrávku.

 

Dolní Dvořiště udatně bojovalo ve Strunkovicích, Šimon Štifter musel dokonce na stopera a v prvním poločase vytvořil s MIcákem vzadu neprostupnou zeď. Vstřelil také nádherný gól.

 

Zápas mezi Čkyní a Kaplicí mnoho krásy nepobral a nabízelo by se dát do sestavy některé z obránců. My ale oceníme aktivitu Jakuba Česáka, který byl nejagilnějším hráčem hostů.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2023 09:56 do 18.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.