HISENSE SESTAVY ROKU – Hlasujte pro své favority! A nadále nám můžete zasílat tipy na hráče sezóny

2

Neváhejte a podporujte svého favorita v anketě o hráče sezóny 2022/2023. V několika desítkách soutěží jsme totiž zveřejnili top jedenáctky fotbalového ročníku - HISENSE SESTAVY ROKU! Hlasování je dlouhodobou záležitostí, přesto může rozhodnout každý hlas, tak hlasování neodkládejte a podporujte svého favorita pravidelně. Z jedenáctky výherců s nejvíce hlasy se hned trojice hráčů může těšit na hodnotné ceny od partnera ankety Hisense!

Neregistrovaní uživatelé mohou hlasovat jednou denně, ale po snadné registraci na našich stránkách dostáváte možnost hlasovat každou hodinu. O tom, kdo se stane hráčem roku, můžete rozhodovat do 31. července 2023.

 

 

A pozor, ve hře pro vítěze jsou ceny od Hisense! Vylosovaný vítěz z TOP 11 vítězných hráčů s největším počtem hlasů ze všech sestav roku se může těšit na novou nadupanou televizi QLED TV 43A7G. Druhý hráč pak získá soundbar HS312 a na třetího vylosovaného vítěze další sestavy roku čeká tyčový vysavač HVC6264BK.

 

Do tvorby sestav roku se zapojili i naši čtenáři, kteří nám posílali své nominace. Ale tipy na sestavy roku přijímáme i nadále. Protože nemáme redaktory ve všech soutěžích, pokud máte o neobsazené soutěži přehled, neváhejte a vytvořte sestavu roku dané soutěže právě vy! Pošlete nám vaše TOP 11 na email, do předmětu mailu napište "Sestava roku" + o jakou soutěž jde. Dále hráče a jejich posty, které do ideální sestavy sezóny nominujete a krátké zdůvodnění, proč by si právě tito hráči zasloužili být v nejlepší jedenáctce celé soutěže. Nebo sestavy roku vložte SEM.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 7. 2023 17:07
Marek Vorel
18. 6. 2023 14:51
Ondřej Přívratský

Ostatní čtou