HISENSE SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 09.09.2023

0

V 6. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

V brance se ukázalo hned několik brankářů, mezi třemi tyčemi ale může stát jen jeden. Pro toto kolo si o své místo ve svatyni řekl Ladislav Lenner. V těžkém zápase s Městečkem předvedl několik důležitých a těžkých zákroků, které podtrhl chycenou penaltou za stavu 1:2 pro svůj tým pár minut před koncem. V dresu Jesenice se opět ukázal Jaroslav Mutínský. Nejen že držel obrannou řadu, která udržela čisté konto. Podporoval i ofenzivu svého týmu, neustále chtěl hrát a utkání se mu povedlo.

 

K čistému kontu pomohl svému týmu také zkušený stoper Jaroslav Kodeš. Senomaty zejména první poločas svého soupeře drtily, Lužná ale ve druhé půli přidala a i obrana Beranů se musela mít na pozoru. Kvalitnímu luženskému útoku ale nedovolila ani branku, a to právě díky skvělému výkonu tohoto středního obránce. Defenziva Tatranu byla střelecky při chuti! Vzadu si odvedli své a při standardních situacích představovali obrovskou hrozbu. Řeč je o Jakubu Kučerovi, který zaznamenal jednu branku a také o dvougólovém Zdeňku Špimrovi, oba bok po boku zařídili tatranské vítězství.

 

V duelu s Pustověty byl snad u každé akce a šance svého týmu. Byl neustále aktivní, chtěl míč a nebál se vymýšlet. Prsty měl i v jediném a zároveň vítězném gólu. Právě další nebezpečné zakončení Adama Trejbala vyplynulo v důležitý tříbodový gól. Ukázkovou černou nepopulární práci předvedl Jiří Hadrava, který se obětavě pouštěl do každého především vzdušného souboje a pro Městečko získával každý metr hřiště. V duelu s Kněževsí měl mraky soubojů a jen z minima odešel jako poražený. To samé se dá říci na druhé straně o Luboši Malafovi. Jeho výkony se od začátku sezony postupně zvedají a pro Kněževes se zejména v takových to utkání stává velmi důležitým článkem.

 

Kněževeský trenér byl velmi nadšen z výkonu Lukáše Fišky. Mladý útočník plnil zodpovědně svou funkci na hrotu a svému týmu pomohl k výhře dvěma důležitými góly! Stejný počet branek zaznamenal Filip Libecajt v dresu Mšeckých Žehrovic. Nejprve si podržel na zádech dva obránce, kterým utekl a poté se blýskl individuální akcí a zakončením za háčky. Jeho dva góly přinesly loňskému vítězi tři body! Top jedenáctku zakončuje muž utkání ze zavidovského hřiště. Karel Pros zaznamenal jediné dva góly utkání, díky kterým Jesenice konečně zvítězila. Skvělý výkon, za který nesmí v sestavě kola chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2023 17:07 do 13.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.