HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 26.08.2023

0

Oficiálně 4. kolo soutěže je za námi a je čas si představit jedenáctku nejlepších! Jako vždy bylo velmi těžké vybrat jen pár vyvolených, protože v dobrém světle se ukázalo daleko více hráčů. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Neskutečné zákroky předváděl Petr Procházka v Roztokách. Nestárnoucí legenda mezi třemi tyčemi zářila ve vzduchu i na brankové čáře a nebýt jeho, Kněževes od Berounky body neveze. Čisté konto a zcela zasloužená nominace do top jedenáctky! Jakub Kučera je pro Mšecké Žehrovice obrovskou posilou. Na postu stopera byl nebezpčený proti Lubné i vpředu, v závěru zápasu měl na hlavě rozhodující branku. V defenzivě byl neomylný, cesta přes něj nevedla a na nule vzadu má velký podíl.

 

Miroslav Hájek, velezkušený fotbalista, který se představil v zelenobílém dresu proti béčku Zavidova na stoperu. Mohl si připsat asistenci, ale jeho spoluhráč samostatný nájezd neproměnil. Vzadu byl bezchybný, rozehrával přesné míče a i on má v sestavě kola své místo. Na pozici předstopera nastoupil v dresu Pustovět Jakub Hula. Poctivý výkon podpořil jedním gólem, který byl odměnou za jeho dobře zvládnutý zápas. Levé křídlo Pavlíkova vsítilo dvě branky a živilo naději na bodový zisk. Nakonec Šimon Procházka, který představoval obrovské nebezpečí pro Sokol, odjížděl spolu se svým týmem zklamaný.

 

Ve středu hřiště se představilo hned několik hráčů, kteří odehráli fantastický zápas. Mladík Adam Kyncl se v trikotu Beranů rychle aklimatizuje v dospělé soutěži. Proti Jesenici se mu dařilo, dal dvě branky a jeho výkon nešlo přehlédnout. Lukáš Roubík opět skvěle pracoval kolem půlícího kruhu, rozdával přesné míče a na těžkém povrchu tvořil hru svého celku. Jeho zkušenost je pro Janov hrozně důležitá. Miroslav Jirásek vyšel ze své kanceláře na SK, obul kopačky, navlékl lubenský dres a šel rozdávat radost. Proti Mšeckým Žehrovicím se mu dařilo, své spoluhráče posílal do několika gólovek, ale ti toho nevyužili. Bylo na něj nespočetně faulů, jeho zkušenosti z vyšších soutěží byly hodně znát.

 

Trio útočníků načíná Tomáš Šíma. Kněževes vsítila tři branky a sám tento hráč dal dvě a prsty měl i ve třetí, protože vybojoval penaltu. Velmi důležitý hráč pomohl skvělým výkonem k velmi cenné výhře. Petr Šnídl a Městečko, to je snad nesmrtelné spojení. Další dvě branky ve velmi těžkém duelu s Lužnou, u další se také zapojil do kombinace. V nastavení, navíc v početní nevýhodě, rozhodl sólo akcí a krásným gólem. Odměněn byl v závěrečných minutách červeným faulem Havlíčka, který ho bolí možná ještě teď. Kanonýr Radek Pokorný z tohoto duelu odcházel jako poražený. I tak se ale blýskl hattrickem, byl nebezpečný a na hřišti jeden z nejlepších. Vítězství to Lužné ale nepřineslo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2023 11:22 do 30.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.