K fotbalu jsem se chtěl vrátit tak či tak, jelikož se bez fotbalu nedá žít!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým se stal Filip Havlena z Malšovic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Příznivci fotbalového portálu www.fotbalunas.cz vás zvolili hráčem 2. kola, gratulujeme. Co tomu říkáte?
Byl jsem potěšen, je to pro mě velké překvapení (smích). Děkuji všem, co pro mě hlasovali.
Budete muset za rozhovor přispět něco do klubové kasy?
Pochopitelně, kasa udělá cink. Částku raději uvádět nebudu. (smích)
Do Malšovic jste přišel před touto sezónou. Co byl důvod Vašeho přestupu a jak se vám v Malšovicích zatím líbí?
Důvod mého přestupu bylo neustálé lanaření hráčů z týmu (L. Jarotek a J. Teichman), ale to nebyl jediný důvod, k fotbalu jsem se chtěl vrátit tak či tak, jelikož se bez fotbalu nedá žít. Jak se mi zde líbí? Věděl jsem, že je tu bezva zázemí, super parta i trenér.
V posledním zápase proti Předměřicím jste v závěru sróvnaval z penalty na 2:2? Jak zápas probíhal?
Zápas byl od začátku v naší režii. Hrozili jsme z kontrů a vypracovaných centrů z pravé strany. Bohužel, podařilo se nám vsítit jen jeden gól a ještě k tomu se štěstím. Do poločasu domácí tým srovnal. Po pauze se nechal soupeř zbytečně vyloučit. My místo toho, abychom převzali otěže zápasu, zalezli jsme na půlku a čekali, až nám dá soupeř gól z dvoumetrového offsidu. Tímto bych chtěl pokárat pomezní rozhodčí, sice uznala chybu, ale pozdě! Po inkasovaném gólu na 2:1 jsme soupeře zatlačili a vyústilo to ve faul ve vápně. Tak jsem si dal míč na puntík a s klidem vyrovnal. Zápas dospěl do penalt, díky Krejdovi (gólman) se nám podařilo ukořistit druhý bod v penaltové loterii.
Řekněte nám něco o Vaší fotbalové kariéře. V jakých klubech jste působil, co považujete za svůj nejlepší fotbalový úspěch?
Mám za sebou spousta zkušeností z různých fotbalových týmů, ale nejdelší působení mé kariéry jsem měl ve fotbalovém klubu Myštěves. Co považuji za svůj největší fotbalový úspěch? Jestli si dobře vzpomínám, bylo to v roce 2016, kdy jsem se dostal po úspěšné sezóně mezi 11. nejlepších hráčů v okresním přeboru.
O víkendu hrajete doma s posíleným Českým Meziříčím, jaký zápas očekáváte?
Těším se, bude to velmi zajímavý zápas. Doufám, že se nám podaří vytvořit ideální atmosféru v týmu, abychom se dokázali vybičovat k vrcholným výkonům. Tímto bych všechny rád pozval na zápas v sobotu od 17:00h na hřiště v Malšovicích!
Jaký je Váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Fandím kvalitnímu fotbalu – FC HK srdcovka. Mým největším vzorem ale byl a stále je můj starší brácha J. Havlena.
Jak si podle Vás povedou české týmy v předkolech evropských pohárů, kdo podle Vás zvládne postoupit?
Vzhledem k tomu, že na tuto otázku odpovídám po odehraných prvních zápasech, věřím tomu, že Plzeň i Slavia v odvetách zužitkují domácí prostředí, i když to nebudou mít jednoduché. Slovácko si do Švédska veze solidní náskok a měli by si to už pohlídat.
Poslední otázka. Znáte portál www.fotbalunas.cz, popřípadě jak se vám líbí jeho koncept? Je něco, co byste změnil?
Ano, portál znám. Působí to na mě přehledně a najdu tam vždy, co potřebuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.