Luňák: Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že budeme hrát kolem Top 5, bral bych to všema deseti. Se Starou Pakou chci do 1. A třídy

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - David Luňák. Krajní obránce Staré Paky, který se v posledním kole nádherně trefil do sítě Skřivan a pomohl k vysoké výhře 8:3! Více v rozhovoru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, gratulace k titulu Hráč kola!
Vůbec jsem nečekal, že se dostanu do Top 11 24. kola. Pak, když mi jeden spoluhráč poslal, že tam jsem, tak mi to udělalo velkou radost. Příjemné se tam vidět! A spíš je pro mě větší pocta se dostat do top 11 kola než pak být zvolen nejlepším hráčem kola. Protože to už si každý muže zařídit sám (směje se).
Zápas se Skřivany ti výborně vyšel, jak jsi byl spokojený?
Se zápasem jsem byl moc spokojený, hrálo se mi dobře, spíš jsem se soustředil na hru dozadu a zbytečně nechybovat.
Osm branek se nedává každý den, jak bys utkání zhodnotil, co rozhodlo?
Prostě a jednoduše ten den jsme byli po všech stránkách lepším týmem. Byli jsme všude dřív, vyhrávali osobní souboje, od prvního hvizdu jsme chtěli tři body daleko víc než soupeř ze Skřivan. Hosté přijeli s nosánkem nahoře, když viděli naši bídnou bilanci po posledních zápasech a mysleli si, že to půjde samo. My jsme ale už vítězství potřebovali jako sůl, ve hře je furt Top 5 v tabulce, takže o motivaci bylo postaráno. Jinak si myslím, že rozhodlo to, jak jsme dokázali proměňovat šance a určitě nám pomohla i bídná obrana hostů.
Sám jsi vstřelil krásnou branku, tvoje nejhezčí trefa?
Děkuju. Krásná branka to byla a myslím si, že v zápase jsem hezčí ještě nedal. Měl jsem z ní obrovskou radost a hned ji běžel oslavit jak Patrik Schick!
Jak dlouho jsi ve Staré Práce a jaké s ní máš plány?
Ve Staré Pace jsem něco málo přes dva roky. Plán před každou sezonou je hrát o ty nejvyšší příčky.
Jako nováček jste na podzim rozhodně zaujali. Jak hodnotit zatím působení v 1. B třídě?
Myslím, že jako nováček se nám sezóna povedla a nemáme se vůbec za co stydět. Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že budeme hrát v první top5 a porážet nejlepší týmy v soutěži, jako je Železnice, bral bych to všema deseti. Ale vždycky by to mohlo být lepší. Dost zápasu jsme si pokazili, ale sezóna super a těším se na další.
Jaký je současný tým? Co ho zdobí?
Současný tým je výborný, asi jsem nikdy v lepším kolektivu nebyl. Máme řadu skvělých hráčů, zdobí ho určitě zabijácké duo na hrotu Tanec, Wojcik. Taky nesmím zapomenout na mého brášku Máru, ten když zapne motory, málokterý sprinter mu stačí.
Jak jsi s fotbalem začínal?
Odmala jsme si kopali s bráchou. Mám pocit, že snad už u mamky v břiše.
Co tvoje fotbalové ambice?
Chci se Starou Pakou do 1. A třídy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.