Gólman Úpice Ondřej Seidel: Občas si nějakou kličku neodpustím, což umí ocenit hlavně náš trenér

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě, získal jste někdy podobně ocenění? Budete muset něco přispět do klubové kasy?
Děkuji, už se mi to podařilo jednou vyhrát. Takže poprvé to není, doufám, že ani naposledy. Předpokládám, že to nezůstane bez povšimnutí a něco budu muset přispět, ale to k tomu patří.
V prvním zápase jste doma přivítali Dolní Kalnou, jak zápas hodnotíte?
Musím pochválit našeho správce, jelikož hřiště bylo připraveno vzhledem k počasí skvěle. Samozřejmě se s přibývajícím časem zhoršovalo. Fotbal pro oko diváka asi nebyl příliš pohledný, jelikož se hrálo opravdu jednoduše a hlavně v druhém poločase to nebylo k tomu, aby se tvořilo. Nějaké šance jsme si vypracovali, soupeř možná o něco víc, ale byli jsme produktivnější a důraznější v zakončení.
Jaká byla zimní příprava?
Zimní přípravu beru jako nutné zlo. Vzhledem k složitějším podmínkám a šíři kádru to asi nebylo ideální, ale kdo mohl tak to poctivě odtrénoval. Co se tyče přípravných utkání, tak tam to hlavně z moji strany byla tragédie, to jsem nechytil ani taxik, tak beru to, že mě to při prvním mistráku párkrát trefilo jako malý zázrak
Od druhého so desátého místa je tabulka velmi vyrovnaná, kde byste se s Úpici chtěli na konci sezony nacházet?
Cíle musí být nejvyšší, na první místo to už asi nebude, ale druhý flek bychom vzali rádi. Bude to ovšem složité, jelikož soutěž je vyrovnaná a všude se dá bodovat i ztratit.
Za svoji kariéru jste působil v několika klubech na jaké angažmá nejraději vzpomínáte?
Nejraději vzpomínám na mládež v Trutnově. V dospělém fotbale, ještě co by dorostenec na období pod panem Jebavým v Červeném Kostelci.
Byl jste vždycky brankář? Nelákalo vás někdy zkusit jiný post?
Jelikož jsem líný na krok, tak ano, od přípravky jsem brankář. Jen ve futsale jsem se cpal chvilku do útoku, ale i tam se běhá, tak jsem zase zalezl zpátky do brány. Občas si ale nějakou kličku neodpustím, což umí ocenit hlavně náš trenér.
Jakému týmu fandíte a máte nějaký fotbalový vzor?
V Čechách to je Hradec Králové a ve světě Manchester United. Vzor vyloženě nemám, ale jako hráč mi sedi Zlatan Ibrahimovič a brankář David de Gea.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.