Penalty mě hodně baví a proti Petřínu se mi obzvlášť daří, nám sdělil v rozhovoru hráč 24. kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluju k největšímu počtu hlasů v sestavě kola. Jaký je to pocit?
Děkuji, pocit je to pěkný dostat se do sestavy kola a vyhrát. Škoda, že to nevyhrál mladý Mašek, určitě by si to zasloužil za svůj premiérový start a odvedený výkon.
Do sestavy jsi se dostal díky výkonu v derby. Jak by jsi nám tento zápas zhodnotil? Jak jsi ho viděl z brány?
Zápas to byl zvláštní, hodně karet, zranění, ale jsem rád, že jsme derby zvládli a vyhráli. Kluci bojovali jeden za druhého a bez jejich výkonu a bojovnosti bych se do sestavy určitě nedostal. Klobouk dolů před jejich výkonem, nastoupili kluci z béčka, dorostu a rozhodně to nevypadalo, že hrají poprvé za áčko. Tím bych jim chtěl poděkovat a Jirkovi Abrtovi popřát brzké uzdravení a ještě poděkovat fanouškům, kteří nás podporovali celý zápas.
Chytil jsi v tomto zápase dokonce penaltu. Připravuješ se před zápasem nějak na střelce ze soupeřovo týmu?
Musím říct, že penalty mě hodně baví a proti Petřínu se mi zvlášť daří. Naposledy jsme u nich vyhráli 3:0 na penalty. (smích) Připravit se moc nedá na střelce spíše to vyplývá ze situace.
Minulý víkend jsi chytal dokonce za B tým Slavoje. Vyhráli jste až na penalty, chytil jsi nějakou pecku? A jaké to bylo hrát s týmem o dvě soutěže níže?
Za béčko jsem chytil čtyři z pěti, ale jednu nechal opakovat, prej jsem nedočkavý a chodím až moc dopředu. Hrálo se mi dobře, béčko má mladý tým a musím říct, že kluci bojovali celý zápas i přesto, že jsme prohrávali 2:0 tak to nevzdali a díky tomu se nám podařilo v závěru dvěma góly vyrovnat. Kluci se přesvědčili, že bojovat do konce a nic nevypouštět se vyplatí.
V mládeži jsi dokonce oblékl i dres pražské Slavie, vzpomínáš na tuto štaci ve tvé kariéře rád?
Na štaci ve Slavii vzpomínám hrozně rád. Byla to obrovská zkušenost, byly tam výborný trenéři super hráči Měl jsem štěstí, že jsem si mohl zahrát s klukama jako je Michal Švec (5 startů v Lize Mistrů), Marek Suchý(38 startů v Lize Mistrů), Matúš Kozáčik (22 startů v Lize Mistrů) a Ivo Táborský (7 startů v Evropské lize).
Prozradil by jsi nám nějakou veselou/vtipnou historku z fotbalového prostředí na kterou vždycky rád vzpomínáš se svými buď momentálními spoluhráči, či bývalými?
Tahle otázka mě velice zaskočila. (smích) Určitě vzpomínek a historek je spousta, ale jedna mě hned napadla. V Jindřichově Hradci, když Daniel Skopový už první půli nemohl dohrát, strašně ho bolel malíček a vystřelovalo mu to snad do celé těla. Byl to úplný Kužel z okresního přeboru. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.