ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Divize E, 2018-2019

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejprve Vám gratuluji k vítězství v naší anketě o hráče kola. Věděl jste vůbec, že jste nominován? Mluvili jste o tom třeba se spoluhráči v kabině?
Děkuji, o nominaci jsem věděl, ale s kluky v kabině jsem to neprobíral.
Sledujete náš portál pravidelně a líbí se Vám naše myšlenka propagace nižších soutěží?
Portál sleduji pravidelně a myslím si, že pro fanoušky je jen dobře, když se dozví aktuality a informace ohledně nižších soutěží a zápasů.
Přesuňme se teď rovnou k Vám. Rádi bychom se dozvěděli něco o Vašich fotbalových začátcích. Kde jste s fotbalem začínal a jakými kluby už jste prošel?
Vyrůstal jsem ve všech mládežnických kategoriích SFC Opava, kde jsem se dostal až do áčka. Z důvodů většího vytížení jsem putoval po hostováních, ať už Zábřeh na Moravě, Kroměříž a naposled za zmínku stojí Uničov, se kterým jsme vyhráli MSFL.
Kdo Vás k fotbalu přivedl?
Tím, že jsem z fotbalové rodiny, tak určitě rodina a hlavně otec, který i trénuje.
Jaké jsou Vaše další oblíbené aktivity kromě fotbalu?
Většinu času mi bere fotbal i díky tomu, že je to moje práce. Ale určitě rodina a přítelkyně. A taky si rád zajdu na „plzničku“, tím zdravím celý The pub Opava :-).
Jste se svým týmem v čele tabulky, všechny jarní zápasy jste vyhráli, takže v Opavě může být spokojenost, je to tak?
V týmu, kde se snažíte připravit kluky pro velký fotbal nemůžete být spokojený nikdy. Ale z druhé strany se nám vstup do sezóny povedl, jen aby to tak pokračovalo.
Jaké máte své osobní fotbalové cíle a ambice?
Jediný cíl, co mám, je dostat se co nejvýš, ale ne z pohledu fotbalisty, ale z pohledu trenéra. Z pohledu hráče to beru zápas od zápasu, být co nejvíc prospěšný pro mladé začínající hráče a vítězit.
Na kterého trenéra vzpomínáte nejvíce?
Za zmínku stojí trenér Rosťa Vojáček v kategorii dorostu, pak Jirka Balcárek, který mne vedl v Zábřehu a Uničově. A v neposlední řadě to je Roman Skuhravý, nynější trenér Dukly, se kterým jsem se potkal v Opavě.
Měl jste v dětství nějaký svůj fotbalový vzor? Případně jakého máte nyní oblíbeného hráče a klub?
Lukáš Černín, a mám to štěstí, že se stal i mým kolegou :-). Jinak fandím určitě SFC.
Děkuji za rozhovor a hodně štěstí.
Taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.