Rituál mám spíše po zápase než před ním, říká s úsměvem hráč 2.kola Pavel Krejčí

Proti Soběslavi vsítil hattrick a zahrál dobrý zápas. Přesto to na plný počet bodů nestačilo. Jak sám hráč druhého kola v rozhovoru říká, tak s remizou nemůže panovat spokojenost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Zápas se Soběslaví byl nakonec remizový. Jste s konečnými dvěma body spokojeni nebo to mělo být za plný počet?
Panuje zklamání, protože jsme si dvakrát nechali vyrovnat soupeřem, co dohrával v deseti lidech a to by se stávat nemělo, takže ztráta.
2) Příští kolo vás čeká Dobříš. S jakým cílem ke svému soupeři pojedete?
Pojedeme tam hrát náš kombinační fotbal a budeme chtít vnutit naši hru soupeři a nepřizpůsobit se jemu, s čímž máme občas problémy. Na co to bude stačit uvidíme v sobotu.
3) V zápase si vstřelil hattrick, to se nepovede každý den. Vzpomeneš si, kdy naposledy se ti povedlo vstřelit tři branky?
V dospělém fotbale to bylo pouze v přáteláku se Sušicí 3 roky zpět. V soutěžním utkání je to premiéra. Jen škoda, že ty góly nevedly ke třem bodům.
4) Jaký je sezónní cíl na Doubravce?
Cílem je předvádět atraktivní fotbal a nestrachovat se o záchranu jako minulý rok. Osobně si myslím, že pokud kádr nepoznamená nějaká rozsáhlejší marodka, máme na to hrát do první šestky.
5) Máš před zápasem nějaký rituál?
Rituál mám spíše po zápase (smích).
6) Na jaký moment v kariéře budeš nejraději vzpomínat a naopak?
Nerad vzpomínám na sestup, který nás potkal před 7 lety. Naopak krásných okamžiků bylo určitě víc, ale já si nejvíc vážím toho, kolik skvělých přátel mi hraní na Doubravce přineslo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.