Milan Bouzek: Na postup ještě stále máme, ale zatím jsem vše zakřikl, tentokrát bych se tomu rád vyhnul

Stejně jako první slovo v hlasovacím seriálu letošního podzimu měl i to poslední sulislavský Sokol a společně s ním tentýž hráč, Milan Bouzek (Sokol Sulislav). To je fantastický úspěch. Milasn letos získal titul hvězdy kola hned třikrát, poprvé hned při první příležitosti a naposledy nyní, při té vůbec letošní poslední. Alespoň se společně budeme moci ohlédnout za tím, co se od té doby změnilo. Mrkněte se nyní níže sami na to, co nového nám sulislavský kanonýr pověděl. "Podzim mi dost komplikovala zranění, snad se to na jaře zlepší.", přeje si miláček sulislavských diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, pojďme rovnou k věci, když se ohlédnete za podzimem, jak byste ho ohodnotil?
Podzimní část se nám příliš nevydařila, respektive vůbec. Poslední zápasy už ale byly mnohem lepší, z posledních 4 zápasů jsme vybojovali krásných 11 bodů, což je slibné zlepšení.
Sulislav se v závěru hodně zvedla, co si slibujete od jarní části sezóny?
Doufám, že výsledky z posledních zápasů se budou opakovat i na jaře, ale to záleží na přístupu nás všech v týmu. Snad to vydrží a budeme mít z fotbalu radost.
Mohlo by to ještě být i na ten vytoužený návrat do vyšší soutěže?
Teoreticky by to ještě mohlo být na návrat do vyšší soutěže, na druhého ztrácíme 8 bodů, což není mnoho. Nicméně bych to nerad nějak zakřikl, což se pokaždé zatím stalo (smích). Když budeme hrát ve středu tabulky, bude to stačit. Hlavně, že se budeme fotbalem bavit.
Které dva týmy se budou v příštím létě podle Vás stěhovat výš?
To se těžko hodnotí, soutěž je hodně vyrovnaná, jedenáctý tým ztrácí na druhého 10 bodů. Po podzimu to zatím vypadá na Dlouhý Újezd, ale během jara se toho může ještě hodně změnit.
Překvapili Vás některé týmy v soutěži něčím, od koho jste třeba čekal více a od koho méně?
Překvapit se ani říci nedá, v této soutěži hodně záleží na tom, jak se týmy sejdou. A jelikož jsem týmy moc neznal, tak jsem očekávání žádná neměl. Vlastně ano, od našeho týmu jsem čekal více, začátek soutěže byl hrozný.
Proti komu se Vám hrálo vůbec nejhůře, kteří obránci Vás nepustili do hry?
Mě osobně se určitě nejhůře hrálo proti Tisové, na tom malém hřišti. Málo prostoru a hodně důrazní a tvrdí obránci. Nepustili nás vůbec k ničemu.
Jak Vám utekl podzim, už jste přestávku potřebovali?
Bohužel, přestávka přišla v době, kdy jsme konečně začali hrát a vyhrávat, takže to je drobet škoda. Jinak podzim pro mě byl celkem krátký, odehrál jsem pouze 7 zápasu a zbytek jsem byl zraněný. Zranění mě trápila i během letní přípravy, takže doufám, že mám zase již na nějakou tu dobu vybráno a zdraví bude sloužit.
Už jste měli nějakou dokopnou? Jak jste si ji užil?
Dokopnou jsme měli uplynulý víkend. Určitě jsme si ji užili parádně jako vždycky (smích).
Plánujete už nějakou zimní přípravu?
Začínáme s přípravou už začátkem ledna, takže odpočinek nebude dlouhý. Individuálně začnu s přípravou dříve. Také máme v plánu soustředění, na které se určitě moc těším.
Milane, jak byste ohodnotil Váš zápas s Jiskrou?
Byl to poměrně jednoduchý zápas, který jsme měli celou dobu pod kontrolou. Zápas mohl skončit mnohem větším rozdílem, neproměnili jsme však spoustu šancí. Soupeř nám to hodně ulehčil, zdáli se mi hodně odevzdaní. Připomínalo mi to náš tým začátkem sezony - bez chuti po vítězství.
Máte už čtvrtý titul pro hvězdu kola, stává se z Vás jejich vášnivý sběratel, počítáte to ještě?
Každý titul mě vždy potěší, takže zatím je ještě počítám. Až to budou dvojciferná čísla, možná už počítat nebudu. (smích)
To je jen důkaz, že jste pro Sulislav velmi cenným hráčem, neplánují Vám před kabinami už vystavit sochu?
Tak doufám, že až v lednu přijdu na první trénink, nějaká ta socha tam už bude stát (smích).
Nelákají Vás do svých řad nějaké týmy z okolí?
Popravdě pár nabídek mám, ale zatím bych to nechtěl rozvádět. Budu to v nejbližší době muset pořádně zvážit.
Milane, máte na závěr nějaký vzkaz pro naše diváky?
Jako vždy především velké díky za podporu a zaslané hlasy. Aby dále sledovali tyto skvělé stránky a zapojili se i do tvorby, například přidáváním fotografií k zápasům, hodnocením zápasů atd. A jelikož se blíží konec roku, tak bych samozřejmě také všem chtěl popřát hodně štěstí a hlavně zdraví do nového roku.
I Vám přeji šťastný Nový rok. Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.