ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Chceme hrát dál svůj fotbal a co se stane na jaře se uvidí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Podruhé vyhrál Marek Lišaník a my mu položili několik otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jste jediný hráč, který tuto anketu opanoval i podruhé. Co na to říkáte?
Myslím si, že to je hodně o štěstí a jsem za to samozřejmě rád. Kdyby měl náš malý Mozart Milan Petrik více štěstí, mohl být i on vítězem, byl dvakrát v sestavě a ani jednou se mu nepodařilo vyhrát.
Kde jste sháněl podporu?
Podpora byla samozřejmě opět z kabiny, za to klukům děkuji a zejména našemu největšímu odborníkovi přes hlasovaní Kulkemu. A musím poděkovat i Liškovi, protože jsem mu to slíbil. (úsměv)
Pojďme na poslední zápas se Štítinou. Po bezbrankovém poločase, jste nasázeli po přestávce čtyři branky. Opravdu to byla ve druhém poločase tak jasná záležitost?
Nebyla, dokud jsme nevstřelili první gól. Od té doby nám šlo úplně vše a soupeře to srazilo na kolena, a když jsme vstřelili druhou branku, tak už to bylo jasně v naši režii a přidali jsme další dvě a zaslouženě vyhráli.
Vy jste vsítil dva klíčové góly, kterými jste Štítině utekli na rozdíl tří branek. Popište nám je.
Tak první gól byl po výborné práci DK8, který se prosadil přes obránce, dal pěkný balón na pětku a já už to měl celkem snadné umístit balon k tyči. No a druhý gól padnul po nahrávce Ondry Malíka, který mě vyslal do samostatného úniku a já obstřelil gólmana.
Pamatujete se ještě na svůj první vstřelený gól?
Jako mladý jsem začínal v obraně, takže jsem spíše bránil, ale první gól byl snad v žácích za Vítkovice, ale teď už si nevzpomenu, proti komu to bylo.
Který Váš gól byl nejpěknější, a který nejdůležitější?
Nejpěknější jsem dal asi za Orlovou v přátelském utkání proti Bohumínu, když jsem se asi z 25 metrů ukopnul do šibenice a ještě od tyče. A nejdůležitější asi minulý rok za St. Bělou ve finále poháru na Bazalech proti Hlubině, když jsem těsně před koncem rozhodl o výsledku zápasu.
Minule jste k ambicím Vašeho týmu řekl, že chcete hrát klidný střed. Po podzimu jste druzí, bod vás dělí od vedoucích Ludgeřovic. Začalo se u vás hovořit o postupu?
Ne to vůbec ne. My jsme spokojeni s tím, jak jsme na tom v tabulce po podzimu, ale všichni víme, že jaro bude daleko těžší. Takže chceme hrát dál svůj fotbal a co se stane na jaře se uvidí.
Proti kterému týmu se Vám hrálo nejlépe, a proti kterému nejhůře.
Nejlépe asi proti Oldřišovu. A nejhůře v Chlebičově, tam mi ten zápas vůbec nevyšel.
Od kterého týmu jste čekal více, a který Vás naopak nejvíc zklamal?
To asi není moc otázka pro mě, já ty týmy vůbec neznal, než jsme s nimi odehráli zápas, ale jednoznačně více jsem čekal od Jakubčovic, které jsme potkali loni v poháru a přejeli nás.
Těšíte se na zimní přípravu? Už víte, co Vás všechno čeká?
Já osobně snad poprvé v životě se vážně těším. Ještě když víme, co nás čeká za týmy, co hrají vyšší soutěže, tak jsem zvědavý, jak moc velký rozdíl mezi námi je.
Jak tipujete, že dopadne páteční kvalifikační zápas s Nory? Co říkáte na docela rozpačitý vstup do kvalifikace?
Zápas bych tipoval na remízu. Zatím je to hodně slabé, snad se co nejdřív zvednout i když si myslím, že tahle kvalifikace už je pro nás ztracená.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.