ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Jarolímem Kolínkem z Nedašova - 6.kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? V naší anketě vyhrál Jarolím Kolínek z týmu nedašovské rezervy. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině Nedašova stát, v poslední době Vaši hráči v anketě dominují?
V kabině Nedašova, jak mně před chvilkou řekl Vojta Holba, to bude stát litr. Samozřejmě slivovice! A to, že naši hráči v anketě dominují, bude asi tím, že se zatím daří. Ti co byli zvolení sú určitě ta(ra)húni mančaftu.
Tvůj výkon podle fotbalových expertů proti Smolině byl výborný, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu, chyběl Vám navíc brankář Švach a také další hráči?
Máte pravdu, chyběly nám velké opory! Brankář Jarda Švach, náš nejlepší střelec Jarek Fojtík, Dominik Novák, ale bylo jich víc... Měl jsem obavy, že bez klasického gólmana, kterého nahradí hráč z pole, to nemusí dopadnout dobře. Naštěstí se ukázalo, že nás to asi semknulo a musím pochválit ogary z našeho mančaftu, jak jsme to zvládly. Protože, kdo za nás nastoupíl, tak jeden vedle druhého byl pro mne hráčem kola! Klobouk dole! Nasazení, zodpovědnost, bojovnost, .... Také musím pochválit ogary ze Smoliny, protože tam asi moc mančaftů vyhrávat nebude.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra, myslíš i na vyšší soutěž?
Kariéra? Ha ha ha. Od žáků až po staré pány jsem hrával v Nedašově. Na vyšší soutěž vůbec nemyslím, ve 40-ti mě stačí, když přežiju zápas bez újmy na zdraví.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny rezervy Nedašova?
Hraje se mi s nimi výborně. Jsou opravdu šikovní! Otázka je, jak se jim hraje se mnou. Snad jim to nekazím? Největší tahouni jdou: Celá soupiska TJ Nedašov B...
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Fotbalový vzor nemám. Ve fotbale fandím vždycky papírově v uvozovkách slabšímu, aby se na to dalo dívat a nebyla to jednoznačná záležitost.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce, teď o víkendu Vaši soupeři zaváhali?
Dosavadní kola hodnotit musím výborně, protože jsme neztratili ani bod. Jen tak dál. Trošku výš jsem čekal Petrůvku a pomohl nám teď Tichov, který porazil Bohuslavice nad Vláří, ale stejně je to teprve čtvrtina soutěže a podle tabulky nás soupeři z vyšších postavení v tabulce ještě čekají. Ale budeme bojovat!
O víkendu hrajete doma s Dobrkovicemi, soupeře asi moc neznáte?
Dobrkovice? Opravdu ke vší úctě k nim neznám. Jedině tak, kde to je. Ale budeme je chtít porazit jako každého. A po víkendu ve Smolině a předešlých zápasech tomu věřím, že jo.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, jsou zde i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Líbí se mi moc. Alespoň si sem tam přečteme něco o takových nejdražších extra super hyper vesmírných fotbalistech, jako jsme my.
S díky za rozhovor...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.