A zase ten Bouzek: "Kupuji Adidas F50, ty dávají góly sami", usmívá se hvězda kola

Je teprve začátek sezóny, ale máme tu jednu hvězdu, která si dokázala přisvojit titul hvězdy kola hned dvakrát. Je jí Milan Bouzek (Sokol Sulislav), který se dvěma góly podepsal na první výhře svého týmu v sezóně a zaslouženě se opět dostal do sestavy, v níž znovu zazářil ze všech nejvíce. Teď už ale myslí jen na to, jak se na vítězné vlně po nepříliš vydařeném začátku udržet. "Svá vítězství si musíme vybojovat.", ví hvězda soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane první výhra Sulislavi, blýská se na lepší časy?
To ukáže až čas, zatím to byla naše první výhra v této soutěži, takže bych nerad něco zakřikl. Dvakrát se mi to už povedlo (smích).
Jak byste zápas ohodnotil, bavili se diváci?
Po pravdě to asi nebylo pro diváky moc atraktivní utkání. Bylo to spíš vybojované vítězství, fotbalových momentů moc vidět nebylo.
Když už jsme u toho, hráli jste po sestupu poprvé doma, jací byli Vaši fanoušci, nezanevřeli na Vás?
Jako vždycky výborní, přišlo jich relativně dost a určitě nám to pomohlo. Takže děkuji všem, kteří dorazili a doufám, že nás budou podporovat dále.
Ještě těžší zkouška přijde ale nyní, čeká Vás cesta do Újezda. Co bude v utkání klíčové, máte taktiku?
Ta bude prozrazena až těsně před zápasem. Musíme jít do zápasu naplno, minimálně jako v posledním zápase. Když se nedaří fotbalově, o to víc je třeba na hřišti zamakat a vítězství doslova urvat.
Ještě předtím jste se ale střetli s Tisovou, které jste podlehli, v čem byl problém?
Opět jsme šli do zápasu s tím, že se asi porazí soupeř sám. Ale soupeř byl o mnoho důraznější, byl u všeho dříve a hlavně chtěl hrát a vyhrát. Prakticky nás nepustilik ničemu, měli jsme pouze jednu střelu na bránu a s tím se vyhrát nedá.
Se soutěží už jste se stačili seznámit jistě více, jaké jsou dojmy a rozdíly?
Tvrdší hra, ale jinak moc rozdílů není. Možná nižší tempo, kterému se bohužel přizpůsobujeme.
Přehodnotil jste nějak svůj názor z rozhovoru z minulého ročníku, který tvrdil, že pokud sestoupíte, vrátíte se ihned zpět?
Po prvních třech kolech máme tři body, takže už si tak jistý nejsem (smích). Ale stále věřím, že se naše hra bude zlepšovat a podaří se nám postoupit. Udělám pro to maximum.
Milane, pojďme rozhovor trochu odlehčit. Někteří fotbalisté říkají, že kopačky musí skvěle sednout, jak jste na tom Vy, podle čeho třeba vybíráte a s jakými hrajete?
Vyzkoušel jsem snad již všechny značky a poslední roky kupuji jen Adidas F50. Jsou lehké, přesně padnou na nohu, výborné na sprinty a hlavně dávají góly (smích).
Máte před zápasem nějaké zvláštní rituály, bez nichž na hřiště nevstoupíte?
Zatím žádné nemám.
Poslední otázka, máte na závěr opět nějaký vzkaz pro naše čtenáře?
Hlavně bych všem chtěl znovu poděkovat za zaslané hlasy, vážím si toho. Budu se dál snažit podávat takové výkony, abych týmu pomohl k postupu. Děkuji.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.