ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Chtěl bych aspoň jednou vidět bomby v Premier League

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Výhercem pro toto kolo se stal Radek Brachtl ze Staré Bělé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k vítězství. Co na něj říkáte?
Dobrý den, děkuji jsem moc rád, že jsme utkáni zvládli. Obzvlášť když Ludgeřovice tak dlouho nikdo neporazil,a hlavně jsme jim chtěli vrátit podzimní utkání, ve kterém nás porazili.
Jste třetím hráčem z Bělé, co tuto anketu vyhrál. Asi je u vás hodně populární?
Ano je u nás velmi populární, také protože každý hráč,který tuto anketu vyhraje musí donést láhev do třetího poločasu, a tam lahví není nikdy dost.
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na našem portálu?
Fotbalunas je podle mě velmi povedený portál. Hodně se tam toho dozvíte o amatérském fotbale. Rád si čtu když mám čas Vaše články, rozbory zápasu a spousty dalšího.
Zkuste nám popsat Vaše fotbalové začátky?
Mé fotbalové začátky se zrodili s kluky na ulici ve vítkovickém ghetu. Až v jedenácti letech jsem se dozvěděl, že existují i jiné kluby než jen Vítkovice. Pak jsem začal hrát i za klub.
Jak se vyvíjela Vaše fotbalová kariéra?
Má kariéra, jestli se to tak dá nazvat, začala v týmu TJ Kunčičky, kde jsem hrál devět let. Poté jsem si zkusil z městské soutěže zahrát i vyšší soutěž. Konkrétně krajsky přebor v 1.Valašský FC, ale byl to opravdu velký skok. A navíc to bylo i těžké na dojíždění, tak jsem se vrátil zpět do Ostravy, kde jsem hrál B.třídy za Třebovice a Hrabovou, se kterou se nám také podařilo postoupit, ale hned jak jsme postoupili, tak jsem s fotbalem na chvíli přestal. Za rok jsem to zkusil tady ve Staré Bělé, a myslím, že to byl nejlepší krok. v mé karieře.
Jste ve Staré Bělé spokojen?
ve Staré Bělé jsem velmi spokojen. Je tady opravdu skvělá parta kluků, která nepokazí žádnou srandu v zápasech. Kluci v nich odevzdávají vše. Proto to jsem tady velmi šťastný. Nikdo se tady nad nikoho nepovyšuje, je zde super zázemí se skvělou hospůdkou, a trenér který má zájem, aby jsme se zlepšovali a hráli atraktivní fotbal.
Jaké ambice má Váš tým?
Trenér nám před sezonou říkal že by osmé místo bylo pěkné. Já ale bych si přál držet se v první pětce.
Jak jste spokojen s úvodem soutěže?
S úvodem soutěže jsem velmi spokojen. Kluci odevzdávají v zápasech vše, a dokud to tak bude pokračovat, tak si myslim, že můžeme konkurovat všem týmům v soutěži.
Popište nám poslední zápas s Ludgeřovicemi.
Do zápasu jsme šli s tím, že chceme Ludgerám vrátit podzimní prohru, a zlepšit hru na míči. Věděli jsme, co od nich můžeme čekat, a tak nás ničím nemohl překvapit.Vletěli jsme do nich bez jakéhokoliv respektu a užívali jsme si to až do osmdesáté minuty, kdy jsme zbytečně inkasovali, a pak bohužel ještě jednou, ale úkol byl splněn. Hra na míči byla dobrá, a body zůstali doma, takže velká spokojenost.
Vy sám jste vstřelil dvě branky. Popište nám je.
Tak první gól padl po krásné kombinační akci a perfektním zatáhnutím čiči do šestnáctky, kde mi nahrával do prázdné brány. Při druhém gólu zaspala celá obrana ludger, a švára mi opět nahrál do prázdné brány. Spíš jsem byl spokojen, když jsem švarovi opětoval gólovou přihrávku a on vsítil třetí gól v řadě. Tak doufám, že mu to tak bude střílet i nadále, a já také přidám ještě nějaké ty branky.
Na jakém postu se Vám nejlépe hraje?
Nejraději hraji v útoku, a neměnil bych. Moc mi to tam vyhovuje.
S kým by jste si chtěl zahrát v jednom týmu?
Nemám žádné oblíbené fotbalisty, ale kdybych mohl, tak bych si chtěl zkusit jeden zápas v Premier League, abych viděl, jaké to jsou bomby na živo.
Jaký je Váš oblíbený tým, a čeho by jste chtěl ještě ve fotbale dosáhnout?
Nemám oblíbený tým. V nejlepším týmu již hraji, takže jsem šťastný. Já už jsem spokojený s tím, čeho jsem dosáhl.Přál bych si ale postoupit s Bělou do krajského přeboru,a to by byl opravdu moc krásny konec kariéry.
Jak trávíte volný čas?
Rád relaxuji, trávím čas se svou přítelkyní, jezdím na kole, po horách, prostě pohodička.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.