ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Trenér zodpovědně hlasuje každou hodinu!

Vyzpovídali jsme brankáře Strahovic pana Jakuba Halfara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Je vidět, že ve Strahovicích je tato anketa populární.
Zdravím, chtěl bych poděkovat trenérovi, který mě nominoval i přes tři inkasované branky, ale zpátky k otázce. Ano tato anketa je u nás velmi populární hlavně u našeho trenéra, který usilovně hlasuje co hodinu.
Bude Vás výhra stát něco v kabině?
Většina kluků tady píše nějaká ta lahvinka, u mě to nebude jinak, akorát přibude lahvinka kolegům z práce.
Sledujete náš portál?
Občas se kouknu. Po téhle výhře ho začnu sledovat častěji. :-)
V Hněvošicích jste sehráli zajímavý zápas. Nejdříve jste prohrávali o dvě branky. Pak jste srovnali, abyste nakonec prohráli gólem čtyři minuty před koncem. Jak jste viděl zápas?
Před začátkem zápasu jsme si řekli, že začneme aktivně a soupeře překvapíme. Naši dva nejstarší mazáci nám řekli hlavně neinkasovat v první pětiminutovce a vyvarovat se rohovým kopům. Jenže k naší obraně se to zřejmě nedoneslo a hned po začátku zapasu, kopali domácí roh a měli obrovskou šanci, kterou jsem zneškodnil. Po té ve čtvrté minutě jsme inkasovali první gól (Naše obrana umí dodržovat taktiku, dostala dva úkoly a ani jeden nesplnila). Hněvošice pak přidaly ještě jednu branku a šly do kabin se zaslouženým vedením. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji než soupeř. Chtěli jsme alespoň srovnat, jelikož náš kapitán "Emil Zajac" mel svátek tak jsme mu chtěli udělat radost. Také jsme snížili a poté srovnali skóre. V naší druhé brance zápasu jsem měl také prsty já, kdy po mém dlouhém výkopu zpracoval míč kanonýr Patrik Slavík a skóroval. Poté jsme smolně inkasovali. Ale za druhý poločas by jsme si zasloužili remízu. :-)
Jak sám Vy jste viděl svůj výkon?
Tak stále je co zlepšovat, měl jsem pár dobrých zákroků. Škoda, těch tří inkasovaných branek, které jsem musel lovit z brány.
Popište nám Váš nejlepší zákrok v tomto zápase.
Byl to asi hned ten z první minuty, kdy hráč vystřelil z úrovně penalty k pravé tyči, a já skokem k tyči vytěsnil ránu na roh.
Nyní zajíždíte do Bolatic, které se velmi nenápadně dostaly na třetí pozici. S jakým cílem tam pojedete?
Ano Bolatice se zvedly. Ale my jako každý zápas, si jedeme pro tři body. Pro mě to bude, velmi pikantní utkání, protože mám v Bolaticích rodinu a tento zápas, musí skončit vítězstvím Strahovic "přesto vlak nejede".
Vždy Vás to táhlo do brány?
Už od mala jsem byl brankář. Sice teď na tréninku zkouším střely zpoza šestnáctky a taky ty pentle, nikdy nevíte, kdy se nás sejde, na zápas málo hráčů a budu muset naskočit jako "striker". Ale svou svatyni bych neměnil. :-)
Kdy jste si poprvé navlékl brankářské rukavice? A jaký to byl pocit?
To už si asi ani nevzpomenu, ale bylo to někdy v 7 letech, kdy jsem poprvé stál v bráně. Ze začátku to byl docela nepříjemný pocit chytat ty střely, ale všechno je to o zvyku.
Máte nějaký předzápasový rituál?
Ano mám. Před začátkem každého poločasu si poklepu na všechny tři týče. Tento rituál dodržuji už od dorostu.
V kolika jste začal hrát fotbal? Popište nám svou kariéru.
Bylo to asi v těch 7 letech. Od té doby jsem prošel všemi mládežnickými týmy ve Strahovicích. Nejraději vzpomínám na dorostenecký věk, kdy jsme s týmem vyhráli, co se dalo, postoupili jsme do krajského přeboru a tam válcovali všechny mančafty. Nakonec jsme vyhráli pohár města Opavy. V současné době hraji za "B" tým a vysedávám na lavičce v "A "týmu.
Váš oblíbený fotbalista a tým?
Tak můj nejoblíbenější tým je CHELSEA FC, a z hráčů to je bezpochyby Petr Čech.
Čemu se věnujete ve volném čase?
Volny čas trávím s kamarády, rád sportuji a velmi rád si zahraji "překopku" nebo Fifu u ferryho.
Blíží se Euro. Jak si myslíte, že dopadne náš reprezentační tým? A koho vidíte za favorita šampionátu?
Byl bych rad, kdyby česká repre postoupila ze skupiny. Jako favorita vidím samozřejmě "Brazílii", ne dělám si srandu, přál bych to Anglii.
Byla zveřejněná závěrečná nominace. Kdo Vám v ní chybí, a koho by jste tam vidět nechtěl?
Myslím si, že pan Vrba ví, co děla a poskládá dobry mančaft. Z nominace mohl vynechat porcelánového Rosického, který se zraní jenom při pohledu na hřiště.
Díky za rozhovor.
Taky díky a přeji další spokojené návštěvníky vašeho webu. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.