Vítěz středeční předehrávky: "Zasloužíme si být vpředu", hlásí Karmazin

Možnost hlasovat pro nejlepšího hráče jste pochopitelně měli také po vloženém čtrnáctém kole hraném v minulou středu. Hlasování ale proběhlo nezvykle v termínu od čtvrtka do soboty a rozhovor s vítězem jsme se tak rozhodli pro nevhodný čas v době odehrávání dalších kol, přeložit na dobu neurčitou. Brzy jsme se však rozhodli, kdy Vám rozhovor s Danielem Karmazinem nabídneme. Vybrali jsme si středu a ani na chvíli jsme nezaváhali a nepřišlo v úvaku, že bychom Vás o něj připravili. No, a tady je jeho výsledná podoba. Závěrem bych chtěl Danieli ještě jednou pogratulovat a poděkovat za bleskurychle zvládnuté odpovídání v krátkém čase. Nyní už ale k tomu, co vše nám Daniel prozradil, jeho odpovědi totiž rozhodně krátkým časem na odpovědi ochuzeny rozhodně nebyly. "Báli jsme se, abychom Brod nepodcenili, což se stalo, ale utkání mělo opačný průběh, než měla ta zpočátku roku. Výkon byl špatný, ale naštěstí nám to tam padalo.", vzpomíná Daniel na utkání s Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Danieli, Vy jste už několikátým vítězem z Halže, která si drží momentálně nad hlasováním nadvládu. Proto se i Vás chci zeptat, zda se do této disciplína aktivně zapojujete?
Pokud je čas, tak se na vaše stránky podívám a pokud je z našeho týmu někdo v sestavě kola, tak ho vždycky podpořím a pošlu pár hlasů.
Sledujete tedy pravidelně náš fotbalový web?
Vždycky se podívám hlavně po zápase na ostatní výsledky a na tabulku, ale i přes týden se najde čas a podívám se na sestavu kola, nebo kdo se stal hráčem kola. Libí se mi hlavně to, že i v okresních soutěžích se lidi můžou dozvědět něco o hráčích a kouknout se někam na podrobné výsledky.
Pokud se nemýlím, Vy jste v minulém roce v Halži nepůsobil. Jak jste se do Čechie dostal a odkud?
Ještě na začátku minulého roku jsem hrál v Berouně, ale potom jsem se kvůli práci přestěhoval na Milíře, kde se mě zeptali, jestli nechci hrát za ně, a tak jsem sezónu odehrál za Milíře, která se z mé stránky vydařila. A potom na turnaji v Halži mě Halže oslovila, a rozhodl jsem se pro ni, i když tam byly i jiné možnosti. Teď už ale vím, že jsem se rozhodl dobře. V Halži jsem spokojený.
A jak jste zapadl do party?
Právě toho jsem se ze začátku obával. Zase nové prostředí a nový lidi, ale kluci mě vzali suprově. Jsme teď dobrá parta.
Přeci jen, nelákala by Vás vyšší soutěž?
Určitě lákala. Lhal bych, kdybych řekl, že ne. Tak snad postoupíme už tuhle sezónu do dvojky a pak se nám třeba podaří postoupit po několika sezónách ještě dál. Jsme mladý ambiciózní tým.
Zpočátku se Vám, jako týmu, příliš nedařilo, teď jste ale najeli konečně na správnou vlnu a jste vysoko. Projevilo se to také na náladě v kabině?
Ještě víc nás to stmelilo. I když jsme teď neodehráli dobré utkání s Brodem, ale tři body jsou doma, a to je důležité. Nálada v kabině je dobrá.
Co jste si říkal na začátku sezóny po těch pár nevyvedených kolech?
Bylo to těžké období. Věděli jsme, že výkony nejsou špatné, ale chyběly nám góly.
Myslíte, že byl pro tým hodně důležitý návrat René Mrenky, po němž jste začali zaznamenávat ten vzestup? Čím může hráč, jako je on, týmu pomoci?
Jeho návrat pro nás byl tím, co nám předtím chybělo, a to hlavně góly. Umí rozhodovat zápasy. Hlavně, teď chytil formu i Honza Strouhal, a tak máme silné útočné duo.
Před předposledním utkáním podzimu jste pátí, ale můžete ještě zaútočit až na druhou příčku. Je pro Vás ale i páté místo po tak nevydařeném začátku úspěch?
Úspěch je silné slovo. Říkám, i na začátku sezóny jsme předváděli dobré výkony, ale chyběla nám jenom ta koncovka. Třeba s Kladruby jsme doma měli určitě vyhrát.
Teď bude ale dlouhá přestávka, plánujete v týmu nějaké změny?
Myslím, že by to bylo zbytečné. Kvalitní kádr už máme. Obrana, záloha i útok fungují.
A co jaro, budete se ve druhé polovině sezóny ještě chtít bít o první příčku?
Určitě. Kádr na to máme. Ti kluci si zaslouží, abychom byli vepředu.
A využili byste pak případně možnosti postupu do vyšší soutěže?
Párkrát jsme se o tom bavili a myslím, že kdyby ta možnost byla, tak bychom ji využili.
Od koho na jaře čekáte největší konkurenci?
Překvapili mě Trpísty, ale podle mého se na vrcholu dlouho neudrží. Čekám to spíš od Konstantinových Lázní a Dlouhého Újezdu.
Danieli, teď se ale zastavme ještě u Vašeho posledního utkání. Jak byste nám ohodnotil výhru v Brodu?
Odlišný průběh oproti utkáním na začátku sezóny. Špatný výkon, ale produktivita nechyběla, což rozhodlo.
Byli jste rádi, že jste po dvou velmi těžkých kolech narazili na slabšího soupeře?
Z jedné stránky ano, ale báli jsme se, abychom soupeře nepodcenili, což se stalo.
Teď Vás čeká Lesná, myslíte, že Vás může nějak překvapit?
Lesná má letos výpadky. Dokáže porazit první tým v tabulce, ale dokáže prohrát s posledním. Takže určitě muže, ale věřím, že se dobře připravíme a vyhrajeme.
Danieli, děkuji Vám za rozhovor a na závěr Vám chci jen nabídnout trochu prostoru, ve kterém můžete komukoli cokoli vzkázat, nebo například prezentovat jakýkoli svůj názor a podobně.
Chtěl bych na závěr poděkovat všem, kteří mi poslali hlasy a všem, kteří nám po celou sezónu drží palce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.