ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - O takovém vstupu do sezóny jsme ani nesnili, říká hráč 1. kola, Miloš Rejfek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč SK Chrast, Miloš Rejfek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi vítězem nejlepšího hráče 1. kola?
Popravdě jsem vůbec nevěděl, že jsem v sestavě kola. Je to pro mě velké překvapení a adeptů tam bylo určitě více.
Byl jsi spokojený se svým výkonem proti Tuněchodům?
Chtěli jsme na začátku nové sezóny navázat na výsledky z posledních jarních kol, což se nám skvěle povedlo. Soupeř neměl kromě jedné střely na branku z přímého kopu za celý zápas absolutně nic. Se svým výkonem jsem spokojený, i když jsem mohl dát klidně o branku víc, ale chyběl klid a přesnost v koncovce.
Jaké máš vztahy s hráči a trenéry?
V kabině máme skvělou partu. Po každém tréninku i zápase posedíme a pokecáme.
Kde jsi ve fotbale vyrůstal a kudy sis všude prošel?
S fotbalem jsem začínal v Cholticích, kde jsem byl do konce přípravek. Od mladších žáků jsem fotbalově vyrůstal v Chrudimi, kde jsem byl osm let a prošel si všemi věkovými kategoriemi až do béčka chlapů. Poté jsem se na rok a půl přesunul do Horních Ředic. Poslední půl rok jsem v Chrasti.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Víkend trávím většinou s přáteli na nějaké akci. Když je v týdnu čas, tak pomáhám s tréninky mládeže u nás v Chrasti. Občas si zajdu do posilovny.
Kdo je tvým vzorem ve fotbale? Kdo je podle tebe nejlepší hráč planety v současné době?
Mým fotbalovým vzorem, a to nejen na hřišti, ale i při rozlučkách a oslavách je Jack Grealish. V současné době si myslím, že je nejlepší hráč Erling Haaland.
Proti, kterému týmu z okresního přeboru se ti hraje nejhůře?
Nehrál jsem ještě proti všem týmům v okresním přeboru, ale zatím z těch, proti kterým jsem nastoupil, tak to byly jednoznačně Miřetice.
Chtěl by jsi zkusit nějaký jiný tým či ligu? Nebo by jsi nejraději zůstal v Chrasti?
Momentálně jsem v Chrasti spokojený. Máme super partu, se kterou si rozumím. Na vyšší soutěž by už nebylo tolik času a asi ani chuť.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.