2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání vzešlo lépe pro Křižanovice, jenž si vytvořily dvoubrankový náskok, který si také obhájily


Branky


11

Křižanovice jsou na třetím místě se skóre 53:34 a sedmatřiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Chrasti. Chroustovice jsou na devátém místě se skóre 38:33 a šestadvaceti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Nasavrkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnaný výsledek

Utkání Křižanovic s Chroustovicemi nabídlo zápas dvou týmů s velmi dobrou formou, což se projevovalo od úvodu zápasu, kdy oba týmy dobře kombinovaly, paradoxně to však žádnou velkou šanci na jedné ani na druhé straně nepřineslo. Nejblíže ke gólu byli přesto domácí. Výborný míč Kulhavého za obranu prošel na Ondřeje Pilaře, domácí kapitán však ze strany trefil dobře postaveného Pospíšila. Po jedné z akcí zakončoval z hranice vápna Faltys, ale jeho gólovou radost zkazil jeden z obránců, který s nasazením vlastního těla míč do brány nepustil. V závěru poločasu ještě dobře rozehrál rohový kop Faltys, nejvýše ve vzduchu byl Jan Pilař, ale jeho hlavička skončila těsně mimo bránu.

Potvrzené dvoubrankové vedení

Druhý poločas přinesl tlak hostů, kteří sice míč drželi, ale do velké šance se nedostali. A tak se radovali domácí. Faltys rozběhl Ondřeje Pilaře, před kterým míč stihl odrazit brankář Pospíšil znovu ke kopačkám Faltyse, ten se neukvapil a našel volného Jeníčka, který neměl problém z hranice vápna trefit prázdnou bránu, 1:0. O dvě minuty později to bylo o dvě branky. Autor první branky Jeníček našel Ondřeje Pilaře, který postupoval sám na brankáře Pospíšila, neukvapil se a pozici ještě vylepšil pro Faltyse, který si bezpečně poradil, 2:0. Opaření hosté vrhli vše do útoku a odměnou jim byla branka Pertlíka, který si poradil náramně a levačkou na vzdálenější tyč nedal šanci Strakovi v domácí bráně zasáhnout, 2:1. Domácí se stáhli, přenechali opět aktivitu hostům, ti si však žádnou vyloženou šanci nepřipravili. A tak domácí vyráželi do nebezpečných brejků, které měli končit jinak, než končili. Na vytaženou obranu hostů platil jednoduchý scénář, dlouhý míč na Ondřeje Pilaře, který se změnil ze střelce na nahrávače a připravil téměř dokonalou pozici pro Nováka, ten ale trestuhodně na dvakrát balón do brány nedostal. Totožná situace se opakovala za pár minut prakticky znovu, tentokrát po přihrávce domácího hráče č. 7 běžel sám na bránu Prokopchuk, který ještě mohl dávat pod sebe, rozhodl se však vystřelit a rozhodl se špatně, Pospíšil jeho pokus zneškodnil. Domácí to nakonec mrzet nemuselo, hosty do žádného tlaku ani ohrožení své brány nepustili, a tak slaví další vítězství.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Věděli jsme, že nás čeká opravdu těžké utkání, navíc jsme Chroustovice dlouho neporazily, a tak jsem rád, že jsme to konečně zvládli. Zápas se fanouškům musel líbit, oba týmy se snažily hrát kombinačně a chvíli jsme byli na balónu více my, chvíli hosté. Ve druhém poločase nás soupeř zmáčkl, paradoxně ale dvakrát inkasoval, a i když vzápětí snížil, do konce zápasu jsme hráli to, co jsme potřebovali a do šancí jsme je nepouštěli. Naopak jsme sami měli přidat pojistku z brejků, to co jsme dnes nedali, to je do nějakého silvestrovského sestřihu. Tři body vydřené, ale řekl bych, že zasloužené.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Záložník: Utkání muselo diváky bavit. Utkaly se dva týmy, které hrály atraktivní fotbal. Bohužel pro nás o výsledku rozhodl vstup do druhého poločasu, kdy jsme se dopustili chyb, které domácí potrestali. Podali jsme dobrý výkon, ale objektivní je uznat, že vzhledem k počtu šancí si výhru Křižanovice zasloužily o trochu více než my.



Sestavy


Křižanovice
D. Straka [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] (90. D. Košárek [-] ) , J. Pilař [-] , D. Prokop [-] , M. Novák [-] (72. T. Stryka [-] ) , P. Kulhavý [-] , O. Prokopchuk [-] (90. T. Rejl [-] ) , O. Pilař [-] , J. Štěpán [-] , D. Maršálek [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - J. Rejman [-] (88. J. Dvořák [-] ) - F. Šotola [-] , M. Němec [-] , J. Dvořák [-] , A. Bečička [-] , J. Besperát [-] (70. Š. Dvořák [-] ) - J. Pertlík [-] , M. Dvořák [-] (46. J. Tesař [-] ) , D. Dostál [-] - J. Brychnáč [-]

ŽK: 69. D. Maršálek - 68. J. Pertlík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Vávra Petr - HORKÝ Šimon, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Křižanovice jsou doma velice silné, což potvrdí.

Tip: remíza