2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólové vedení Slatiňan v závěru utkání překazil Myška, který tak zařídil cenný bod pro Vítanov


Branky


11

Slatiňany jsou na sedmém místě se skóre 54:44 a osmadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Kameniček. Vítanov je na osmém místě se skóre 36:50 a osmadvaceti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Bradlu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuhr vstřelil úvodní branku

Utkání nabídlo souboj dvou týmů ze středu tabulky. Už ve 3. minutě mohli jít domácí do vedení, kdy Červenka přihrával do vápna, jenže někdo z hostujících obránců míč tečoval mimo dosah hostujícího brankáře a hosty následně od gólu zachránil jeden z beků, který míč následně odklidil do bezpečí. Dlouhou dobu se poté hráli pouze mezi velkými vápny, tudíž zápas to nebyl úplně pohledný. Ve 35. minutě se úvodním gólem prosadil Kuhr, který si míč za velkým vápnem zpracoval a prudkou střelou umístil po zemi přesně k levé tyči, 1:0. Za necelou minutu vypálil ze třicetipěti metrů Červenka, jenž mířil pod břevno, ale hostující brankář míč vyškrábnul konečkama prstů na rohový kop. Ve 39. minutě měla být odpískána penalta na domácího Kuhra, ale hlavní rozhodčí nechal hru plynout.

Myška zařídil bod

Druhý poločas začali opět domácí lépe. V 60. minutě se domácí dočkali dvoubrankového vedení, kdy střídající Sýkora dostal průnikovou přihrávku mezi beky a využil vyběhnutí hostujícího brankáře, kterého následně přeloboval a míč skončil v síti, 2:0. Po pár minutách přišla rychlá odpověď Vítanova, a to zásluhou Pavliše. Ten si vyčkal na centrující míč a pohodlně hlavičkou zakončil za záda domácího brankáře. V 82. minutě se hosté dočkali i vyrovnání a opět po hlavičce Myšky, který číhal na zadní tyči. Utkání nakonec skončilo smolnou remízou pro Slatiňany, ale naopak Vítanov může být nesmírně spokojený.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Vašek Stryka - Útočník: Zápas dvou poločasů. První byl v naší režii, kdy soupeř byl bez šancí. Ve druhém poločase se situace otočila, Vítanov využíval urostlých hráčů. Kaňkou zůstává výkon rozhodčích, kdy soupeři odpustil penaltový zákrok a červenou kartu za surové prošlápnutí lýtka mimo hru našeho beka. Remíza odpovídá součtu obou poločasů

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: První poločas celkem vyrovnaný. Slatiňany asi víc na balónu a z toho padl první gól. Druhý poločas si myslím, že jsme byli lepší, ale z protiútoku jsme inkasovali druhý gól. Od 65. minuty jsme je zatlačili, dali gól na 2:1 a pak už jsme v podstatě hráli jen my a vyrovnali z rohu.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Dubský [-] - S. Opavský [-] , R. Červenka [-] , T. Borovička [-] (70. V. Stryka [-] ) , A. Kellner [-] (57. A. Sýkora [-] ) , L. Slavík [-] , A. Kühr [-] , M. Vích [-] , J. Rulík [-] (57. B. Příkaský [-] ) , O. Drahý [-] , F. Harsa [-]

SK Vítanov
M. Vašák [-] - J. Uher [-] (62. R. Kučera [-] ) , J. Doležal [-] , L. Mrázek [-] (75. M. Cestr [-] ) , T. Solnička [-] , O. Stehno [-] , V. Myška [-] , D. Nevole [-] , P. Pavliš [-] , M. Hejduk [-] , M. Bednár [-]

ŽK: 50. A. Kellner , 87. L. Slavík - 66. D. Nevole , 69. O. Stehno .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - SCHMEISER Kamil, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Slatiňany ukázaly kvality a teď je ukáží znovu.

Tip: výhra domácích