ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - rád bych si zopakoval oslavy umístění v TOP3 a hrál co nejdéle to půjde, říká hráč 18. kola, Ondřej Pilař

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Křižanovic, Ondřej Pilař. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi podruhé výhercem hráče kola. Myslíš si, že zaslouženě?
Když to vezmu čistě z pohledu výkonu a čísel, tak určitě ne. V sestavě kola jsou hráči, kteří mají lepší čísla. Ale hlasů jsem dostal nejvíc, takže je to asi správně.
Jarní část vám zatím vychází na jedničku i přes remízu s Bradlem. Co je terčem úspěchu?
Úvod jara nás zastihl celkem v dobré formě, až mě to s ohledem na průběh zimní přípravy překvapuje. Pravděpodobně se projevuje nějaká sehranost, a to že už tak nějak intuitivně víme, co ten druhý zhruba udělá, a to nám pomáhá ty zápasy zvládat.
Momentálně jsi přesedlal z útoku na střední zálohu. Jak tě baví hrát na takové pozici?
Úplně na střed zálohy jsem se nezatáhl, ale je pravdou, že hraju trochu níž, než na hrotu. Jasně, že se v útoku cítím nejlépe, ale když je potřeba se zatáhnout a hrát někde jinde, podřídím se. Hrajeme kolektivní sport a týmový úspěch je důležitější než individuální statistiky.
Je něco, co by jsi chtěl ve fotbale ještě dokázat?
Těžká otázka. Každý fotbalista by měl mít v sobě nastavenou nějakou motivaci, co chce dokázat a kvůli čemu na sobě pracovat. A je jedno, jestli to je na profesionální úrovni nebo amatérské. Takže z pohledu týmového bych si rád někdy zopakoval umístění v TOP3 a z hlediska individuálního se nějakým způsobem udržovat tak, abych mohl ještě dlouho hrát.
Momentálně jste v top 5. To asi nikdo z vás nečekal nepletu-li se?
Asi bych to rozdělil, po pro nás celkem vydařeném podzimu a nevelké ztrátě na TOP3 jsme se bavili o tom, že bysme chtěli zkusit zabojovat o bednu. Po neúplně povedené zimní přípravě, kdy jsme toho moc neodtrénovali, jsem tomu přestal věřit. Ale začátek jara nám vyšel, ztrátu jsme stáhli a i přes poslední zaváhání se budeme o TOP3 rvát.
Jaké máš životní plány do budoucnosti?
Tak momentálně se těším na dovolenou do Egypta, za teplem a za sluníčkem. To mám rád a na to se těším. A co přinese budoucnost, to se uvidí.
Co děláš za práci? Baví tě pracovat nebo by jsi radši vylehával po plážích?
Pracuji jako personalista v jedné firmě, kde se kontrolují díly do automobilového průmyslu, velice zjednodušeně. Hodně pracuji a komunikuji s lidmi. Práce mě moc baví, určitým způsobem jsem pánem svého času, tak doufám, že to takhle bude ještě dlouho. Jenom se válet by mě asi nebavilo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.