Obránce České Skalice Vojtěch Výborný: Bojujeme jeden za druhého a zatím to přináší body, takže doufám, že v tom budeme pokračovat.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Česká Skalice je nováčkem krajského přeboru, je to rozdíl oproti I.A třídě?
Určitě je to rozdíl. Los nám v prvních kolech přiřadil týmy, od kterých se očekává boj o přední umístění, takže žádný pomalý rozjezd. Oproti I.A třídě je rozdíl v rychlosti, fotbalovosti, důrazu a prostě vše je na vyšší úrovni. V prvním poločase v Jičíně to bylo hodně znát. Měli jsme až příliš velký respekt, ale pak to z nás spadlo.
V posledním kole jste si výšlápli na nováčka soutěže, jaký to byl zápas?
No zápas to byl hodně těžký (hlavně po fyzické stránce), hráli jsme po většinu zápasu bez balonu a spoléhali jsme se jen na rychlé kontry a důslednou defenzívu. Jsem rád, že jsem týmu pomohl asistencí na třetí branku, která nás ještě více uklidnila a Solnici dostala pod větší tlak.
Jakou máte v týmu partu?
Ve Skalici máme skvělou partu a myslím si, že se to pak odráží i na hřišti. Bojujeme jeden za druhého a zatím to přináší body, takže doufám, že v tom budeme pokračovat.
Jaké jsou cíle Skalice pro tuto sezónu?
Cíl je samozřejmě hrát co nejvýše to půjde, ale hlavně se vyhnout sestupovému pásmu a soutěž bez problémů udržet. Úvodní kola máme hodně těžký, ale zatím se nám daří, tak doufám, že to v Náchodě potvrdíme.
Příští kolo hrajete proti Náchodě kde si i působil, jak se na zápas těšíš?
Hodně se těším, přijde celá rodina, spousta kamarádů a myslím si, že to bude velmi zajímavý, ale také opět nesmírně náročný zápas. Přál bych si vstřelit branku, ale uvidíme jak to bude vypadat.
Jaký je tvůj největší sportovní úspěch?
Pro mě je asi největší úspěch postup se Skalicí do přeboru v loňské sezoně a také jsem rád, že jsem se mohl stát hráčem kola. V kabině to bude asi drahé. Doufám, že v dobrých výkonech budu pokračovat.
Co rád děláš, když zrovna nehraješ fotbal?
Já jsem všesportovec a když zrovna nejsem na hřišti, tak fotbal sleduju v TV. Jsem velkým fanouškem Arsenalu. Dál pak klasicky cyklistika, tenis, běh a v zimě pak lyžování. Samotný fotbal je pro mě vypnutí hlavy od náročného studia na vysoké škole.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.