Lukáš Bešta

Reportáž

FOTO: Pavel Nedvěd nastoupil v I.B třídě! Skalné ale k bodům nepomohl

02.06.2018 16:06 Karlovarský | 1.B třída 7

Pavel Nedvěd si splnil sen a zahrál si v mistrovském utkání se svým synem Pavlem. Grande Paolo nastoupil v dresu rodné Skalné, béčko Královského Poříčí ale nemělo pro slavnostní nádech utkání před výbornou návštěvu pochopení a suverénně získalo tři body


Reportáž

FOTO: Vilémov si pěti góly vychutnal Libědice


Ani hřiště SK Libědice neuniklo pozornosti Lukáše Bešty, který i zde pořídil pár snímků.


Reportáž

FOTO: V krajském derby Slavia nenechala nikoho na pochybách, kdo jej ovládne

21.05.2018 00:17 Divize A 28

V nedělením dopoledni se ve Dvorech očekával souboj prvního s třetím v tabulce Fortuna divize A. Vzhledem k postavení v tabulce i výsledkům soupeře na venkovních hřištích, byli favoritem domácí hráči. A to i přesto, že trenér Tichota postrádal oporu zadních řad Honzu Staňka i aktuálně druhého nejlepšího střelce soutěže a kapitána týmu zraněného Mariana Geňa a náhradního brankáře Dana Strnada. Navíc úplně fit nebyl ani nejlepší kanonýr soutěže Martin Psohlavec. Hostům naopak chyběl v utkání třetí nejlepší střelec soutěže David Vaněček.


Reportáž

FOTOGALERIE: Modlany předvedly proti Suché drtivý finiš!


Na zápase fotil groundhopper Lukáš Bešta alias Víkendový stánkař!


Reportáž

FOTO: Chomutov si o víkendu s chutí zastřílel, do sítě Hrobců nasázel pět gólů

22.05.2018 11:46 Divize B 9

Chomutov vyhrál o víkendu podruhé v řadě a nadále se nachází v klidném středu tabulky poté, co do sítě domácích Hrobců nasázel pět branek. Chomutovští fotbalisté zvítězili vysoko 5:0 a na sestupové pásmo mají s počtem 41 bodů velký náskok.